C O R Y - N E T  Kft. 7100. Szekszárd 
Rákóczi utca 24. 
Tel: +36 74 528-955 
Fax: +36 74 528-956

Domain regisztrációs árak (2004. január 1-től)

Egyszeri díj:
(csak havi fizetés esetén)
3.500,- Ft
Fenntartási díj:400,- Ft/hó
Elsődleges DNS havi díj:600,- Ft/hó

Lehetőség van a havi díj egyszeri, éves díjként való kifizetésére, mely esetben 10 hónapnyi havidíjat, vagyis 4.000,- Ft/év díjat kell kiegyenlíteni. Ebben az eetben "egyszeri regisztrációs díjat" sem számítunk fel.

10 domain név feletti jegyzés esetén a fentinél is kedvezőbb árakat tudunk ajánlani, ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot velünk a <mailto:dns@tolna.net> email címen!


Az egyszeri díj magában foglalja a domain delegáció ellenőrzését és bejegyzését.

A fenntartási díj a domain fenntartását, regisztrátori feladatainak ellátását és ügyintézését fedezi, valamint a domainnel kapcsolatos problémák műszaki segítségnyújtását.

Az elsődleges DNS szolgáltatás a domain elsődleges és másodlagos névservereinek hibátlan beállítását, a domain alatti hostok karbantartását foglalja magában, valamint azon igénylőknek, akik nem rendelkezenek saját levelező serverrel, cégünk ingyenesen biztosít maximum 10 db email címet a domain alatt, melyekre érkező leveleket az igénylő által megadott email címekre továbbítjuk.


Virtuális server bérlet

Amennyiben ön rendelkezik saját domain névvel, de nincs saját webservere, lehetősége van arra, hogy cégünk webserverén publikálja a saját neve alatt megtalálható anyagokat.

Ehhez egy Virtuális Webserverre lesz szüksége, ez cégünk serverén található, és megrendelés után rövid időn belül ön feltöltheti a weblapjait, melyek az ön domain neve alatt lesznek láthatóak.

A Virtuális Webserver díja (Cory-Netnél regisztrált domain nevek esetén):
Egyszeri díj:4.000,- Ft
Havi díj:1.800,- Ft/hó
Tárhely 30MB-on felül:500,- Ft/10MB/hó

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Az egyszeri díj magában foglalja a webserver installációját, beállítását.

A havi díj tartalmazza a server fenntartását, a minimum 10MByte területet, valamint a lehtőséget a tetszőleges idejű és korlátlan számú módosításra FTP protokoll segítségével.

Kérjük külön jelezze, amennyiben Virtuális Webserver szolgáltatásunkat is igénybe szeretné venni!


Az itt esetleg megválaszolatlanul maradt kérdéseivel kérjük keressen bennünket a (74) 528-955 telefonszámon (munkanapokon 09-17 óráig), vagy emailben a <dns@tolna.net> email címen.


[Főoldal][Vevőszolgálat][Webmaster]

©Copyright 2000-2004, Cory-Net Kft.

Cory-Net Kft.
Rákóczi út 24.
7100 Szekszárd
Tel.: (74) 415-426