Tisztelt Felhasználónk!

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét arra, hogy a napokban ugrásszerűen megnőtt azon felhasználóink száma, akiknek Microsoft(r) Windows(r)(tm) operációs rendszerrel ellátott gépe vírussal vagy trójai programokkal megfertőződött, tőlük támadások, spamek indultak ki, és ezért előfizetésüket - a szerződési feltételek szerint - korlátoznunk kellett.

A saját gépének védelme felhasználóink feladata és felelőssége: kérjük, gondoskodjon arról, hogy gépét megfelelő védelemmel lássa el a támadások ellen, és hogy rendszeresen (de méginkább folyamatos ellenőrzéssel) vírusellenőrzést végezzen számítógépén olyan programokkal (javasolt legalább 2 vagy 3 különböző programmal!), melyeket az internetről rendszeresen frissít.

Ilyen programokról találhat információt a http://www.tolna.net/virus/ címen.

Felhívjuk figyelmét azon TÉVHITEKRE, hogy egy frissen installált rendszer biztonságban van, vagy hogy ha soha nem tölt le programokat, akkor biztonságban van: ez sajos nincs így.

Egy teljesen frissen installált Windows(r) számítógépre az internetre csatlakoztatást követően általában 9-15 percen belül betörnek az automatikusan és folyamatosan kereső és támadó programok anélkül, hogy azon akárki akár egy billentyűt is leütne. Napjainkban vírusellenőrzés és trójai program ellenőrzés nélkül nem szabad Windows(r) gépet az interneten használni, mert ezzel nem csak mások biztonságát, de saját adatait, munkáját is veszélyezteti.

Kérdése esetén kérjük olvassa el a http://www.tolna.net/virus/ weblapot, vagy írjon emailt ügyfélszolgálatunknak a support kukac tolna.net címen.

Köszönjük közreműködését abban, hogy gépének üzemeltetését biztonságosan végzi!