2004. 04. 07-08.-án került megrendezésre a Városi Egyéni Bajnokság. Az idén kevesebb versenyző indult a versenyen, viszont a tavalyi évhez képest magasabb színvonalú küzdelmek voltak. A női egyéniben a paksi Főfainé Balics Viktória győzelme egy pillanatig sem volt kétséges. A meglepetést a bátai Nyéki Bettina szolgáltatta, hiszen a döntőbe jutásért egy rutinos versenyzőt, Osztermayer Gábornét győzte le. Vegyespárosban a Főfainé-Szabó Sándor páros magabiztos játékkal ismét megvédte bajnoki címét.

A férfiak mezőnyében erős mezőny jött össze, az élmezőnyhöz tartozók közül csak Heronyányi István és Tass Gábor maradt távol. A verseny a férfi párossal kezdődött. A négy közé jutásig a papírforma érvényesült. A döntőbe jutásért az alsó ágon a Német István - Méhes László nagy meglepetésre legyőzte a második helyen kiemelt Kizakisz – Pechár párost. A döntőben nagyszerű játékkal, hatalmas drámai küzdelemben a már nagyon össze szokott sióagárdi Dr. Varga Péter – Szőts Patrik páros diadalmaskodott. A bátai győzelmük után ismét bebizonyították, hogy ebben a mezőnyben jelenleg a legjobb játékerőt képviselik.

Az egyéni küzdelmekben már több meglepetés is született, hiszen már a nyolc között kiesett a tavalyi bajnok Sági János, és a bajnoki címre is esélyes Dr. Varga Péter. A döntőbe jutásért Kizakisz Németh Zoltánt, míg a másik ágon Szőts Patrik Méhes Lászlót győzte le. A döntőben Kizakisz Georgiosz 3:1 legyőzte a Sióagárdiak fiatal tehetséges versenyzőjét, ezzel elnyerte a bajnoki címet.

 

VERSENYJEGYZŐKÖNYV

 

A 2004. 04. 07-08.-án a Szekszárd Városi Asztalitenisz Szervező Bizottsága és a Tm.-i Szabadidő Sport Egyesülete által megrendezett, városi egyéni asztalitenisz versenyen az alábbi eredmények születtek:

 

Felnőtt vegyespáros:

1./  Főfainé Balics Viktória - Szabó Sándor (ASE Paks)

2./  Nyéki Bettina – Kocsis János (Báta SC)

3./ Göblyös Csilla – Kizakisz Georgiosz (PR-Trans-J) és

      Osztermayer Gáborné – Sike Gábor (TMSZSE-II)

 

Felnőtt női egyes:

1./  Főfainé Balics Viktória  (ASE Paks)

2./  Nyéki Bettina (Báta SC)

3./  Osztermayer Gáborné (TMSZSE-II) és

      Németh Ágnes (TMSZSE-III)

 

 

Felnőtt férfi Egyéni

1./  Kizakisz Georgiosz  (PR-Trans Brilliance)

2./  Szőts Patrik (Sióagárd)

3./  Németh Zoltán (TMSZSE-I) és

      Méhes László  (TMSZSE-III)

 

Felnőtt férfi páros:

1./  Dr. Varga Péter – Szőts Patrik (Sióagárd)

2./  Németh István – Méhes László (TMSZSE-III)

3./  Kocsis János – Dér János (Báta) és

      Kizakisz Georgiosz – Pechár Csaba (PR-Trans-J)

 

Szekszárd, 2004. 04. 16.

 

     Városi Asztalitenisz Szervező Bizottság             TM. Szabadidő Sport Egyesület