DOMINO IRODABÚTOR
7100 Szekszárd, Rákóczi F. u. 15.Tel.: 74/ 511-345; Fax.: 74/511-346
E-mail: irodabutor@tolna.netFőoldal

Irodabútorok

Szabadidő

Referenciák

Árajánlat

Irodabútor

... a jövő üzeneteSzolgáltatásaink:

-felmérés

-számítógépes látványtervezés
-szaktanácsadás
-szállítás
-kivitelezés
-garancia

... hosszú távú kapcsolat

 

A fejlődő, növekvő irodák, vállalkozások, cégek szinte kivétel nélkül ugyanazzal a problémával szembesülnek:
Egyre több alkalmazottnak szeretnének egyre színvonalasabb elhelyezést biztosítani, mely egyszerre kényelmes, praktikus és tartós.
A vezető és a beosztott minőségi munkájának is meghatározó szempontja, a megfelelő feltételek és körülmények adottsága.
Ennek jegyében muködik Szekszárdon a kiváló kapcsolatokkal, több éves tapasztalattal rendelkező SINN Kft. Dominó Irodabútor üzlete.
Jelszavunk az igényesség, ez tükröződik az általunk kínált bútorokban is.
Megtalálhatóak nálunk a magyar irodabútor gyártás meghatározó képviselőinek, valamint kisebb múltú, de dinamikusan fejlődő hazai gyártók minőségi bútorai.
Kellő hangsúlyt kap kínálatunkban több európai (olasz, spanyol, svájci) gyártó terméke is.
Így biztosítunk partnereinknek megfelelő lehetőséget a tökéletes választáshoz, mely a bútoroktól kezdve, a székeken keresztül az irodai kiegészítőkre is igaz.
Az ülőmunkát végző ember számára elengedhetetlenül szükséges az ergonómiailag helyesen kialakított, az aktív ülést biztosító ülőbútor.
A szinkronmechanikus székek úgy válaszolnak erre a kihívásra, hogy a háttámla és az ülőlap követi a test minden mozgását: nyújtózkodhatunk előre- vagy éppen hátradőlhetünk a szék mindenhova követ bennünket, miközben megtámasztja a gerincünket
Fontos feladatunknak tartjuk az új trendek ismeretét és közvetítését a vevő közönség felé, nem megfeledkezve a klasszikus és tradicionális irányzatokról sem.
Mivel az irodabútor hosszú távú, de költséges befektetés is, ezért fontos képzett tanácsadó segítségét kérni a jó választás érdekében.
Ennek megfelelően teljes köru szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, a tervezéstől a kivitelezésig."Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!"