Elfogadható Felhasználás Irányelvei
(Acceptable Use Policy)

A Cory-Net Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) súlyt helyez arra, hogy felhasználói az Internetet biztonságosan, hasznosan használják, hogy a kommunikáció során tartsák tiszteletben a hálózat többi tagjának érdekeit is. Ezért cserébe a Szolgáltató lehetőségei szerint megvédi felhasználóit az ismert és kiszűrhető támadásoktól, valamint minden ellenük irányuló külső támadás esetén értesíti a támadás forrásának szolgáltatóját.

A Szolgáltatónak nincs módjában ezen irányelvek betartásának állandó ellenőrzése, azonban panasz, vagy az elvek megszegésének észlelése kapcsán minden észrevételt kivizsgál és ezen irányelvek és a Szolgáltatási Szerződés alapján jár el.

Felhasználóinktól az alábbi irányelvek betartását kérjük:

Felhasználóink irányában az alábbi elveket követjük:

A Szolgáltató minden előfizetői adatot titkosan kezel, ezeket csak az érvényes törvények által megszabott kötelező esetekben szolgáltatja ki a törvények által megadott körben. Kivételt képeznek ez alól ezen irányelveket rendszeresen és bizonyítottan megszegő felhasználóink, azonban cégünk még ekkor is fokozottan figyelembe veszi az adatok privát voltát, és csak a legszükségesebb adatokat szolgáltatja ki.

Ezen Irányelvet a Szolgáltató szükség esetén változtathatja. A változásokról külön nem értesíti Előfizetőit, a http://www.tolna.net/aup.html címen azonban mindig megtalálható eme dokumentum legfrisebb változata.


Copyright 1998-2000, Cory-Net Kft.