MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Agrotronik mérési rendszerek, mérlegek

Az AGRÁRIN Kft. 2000. október 1-jén indította be mérési rendszerekkel, mérlegekkel foglalkozó AGROTRONIK üzletágát.

2001-01
[ tartalomjegyzék ]

 

Mit is foglal magában az üzletág neve? Erre a szó összetétele ad magyarázatot: AGRO, mint mezőgazdasági, -TRONIK, mint elektronika, vagyis: agrárelektronika.

Egy mezőgazdasági termelő, legyen az kis-, vagy nagyüzem, tevékenysége során sokféle információ mérésével, feldolgozásával kell, hogy foglalatoskodjon. Az így összegyűjtött adathalmaz az alapja minden további szoftverhasználatnak, elemzésnek, jelentésnek. Elég, ha csak a gabona nedvességére gondolunk: ez az egyetlen adat egyrészt a betakarítás megkezdését determinálja, vagy jelezheti a raktárkészlet szellőztetési kényszerét, máskor a szárítási költségeket határozza meg. Az állatok mérlegelése alapját képezheti állatértékesítésnek, egy jó takarmánykísérletnek, vagy a testtömeg-gyarapodás kiszámításának.

Az erőgépeket üzemeltetők természetes igénye, hogy mérhessék az adott gépen dolgozók teljesítményét. Kiváló eszköze ennek az általunk forgalmazott VIBRO-COUNTER, ami a motorra szerelve állapít meg traktorüzemórát.

Kínálunk a modern mezőgép-technológiát kiszolgáló, a MÜLLER-ELEKTRONIK cég kínálatából származó fedélzeti computereket, vezérlő egységeket, melyekkel a permetlékiszórás, vetésellenőrzés egyszerűen és hatékonyan megoldható.

Gabona-nedvességmérőink a PFEUFFER cég Magyarországon is jól ismert kínálatából kerültek katalógusunkba. Az érdeklődők találhatnak kisebb hordozható, vagy nagyobb irodai termékeket is.

Különösen az állattartók számára fontosak a széna, szalma nedvességmérők, akár bálázóba beépíthető módon is. Ide tartozik még a széna, szalma hőmérő is, melyhez zöldtakarmány-mennyiség becslő kiegészítőt is kínálunk, ezáltal egyszerűsödik a szükséges takarmánykészlet kiszámítása.

A felsoroltaknál természetesebben szélesebb az AGROTRONIK agrárelektronikai termékek skálája – kínálunk többek között felakasztható (ún. piaci) digitális mérleget is.

Célunk, hogy kiváló készülékeinkkel széles körű mérési, mérlegelési igényt elégítsünk ki, hogy a gazdálkodók pontosabb, könnyebben hasznosítható adatok birtokába juthassanak!

(x)
Kérje ingyenes katalógusunkat az alábbi telefonokon:
85/460-735, 60/334-843,
vagy e-mail-en: office@agrarin.hu
Várjuk megkeresését, megrendelését: AGRÁRIN Kft.
8646 Balatonfenyves, Nimród u. 1.