MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

A hatékony energiagazdálkodás érdekében

A Hunyadi Elektronika Kft. családi alapokon nyugvó vállalkozás. A cég jól képzett, jelentős tapasztalatokkal rendelkező szakembereket foglalkoztat, tevékenységük garancia a magas színvonalú munkavégzésre, s egyben biztosítéka a cég további, dinamikus fejlődésének.

2002-02
[ tartalomjegyzék ]

 

A társaság tevékenységi köre kiterjed a beruházások során a villamos fővállalkozási megbízatás teljesítésére, villamos, illetve fázisjavító berendezések gyártására és kivitelezésére. Emellett energiagazdálkodási szakértői tevékenységet is folytatnak, és ipari üzemfelügyeleti rendszerek fejlesztésével, telepítésével, valamint szoftverfejlesztéssel is foglalkoznak.

Fázisjavítás

A fogyasztó számára lényeges kérdés a saját villamos hálózatán belül jelentkező meddő teljesítmények minimalizálása. Ennek érdekében a hálózat vizsgálatát követően a cég a rendszerhez illeszkedő, új fázisjavító berendezést telepít. Emellett meglévő fázisjavító berendezések korszerűsítését is elvégzik.

A Hunyadi Elektronika Kft. magas színvonalú munkavégzését a garancia vállalása mellett a TÜV Rheinland által akkreditált ISO 9002 és ISO 9004-2 minőségbiztosítási rendszer is tanúsítja.

Energiagazdálkodás

Az optimális energiaellátás megteremtése érdekében a cég komplex tevékenységet vállal: a tervezéstől a kivitelezésig elvégzi az energiaköltség minimalizálását célzó tennivalókat. Alternatív megoldásokat keresve, a pályázati lehetőségek kihasználásával segíti megrendelőit, igény esetén a beruházás befejezését követően is folyamatos szakértői tevékenységgel áll partnerei rendelkezésére.

Üzemfelügyeleti rendszerek

A Hunyadi Elektronika Kft. legmodernebb fejlesztésű szoftverei segítségével a termelőegységtől távol is folyamatosan ellenőrizhető az üzem energiaellátása és -felhasználása. Az illetékesek a rendellenességekről mobiltelefonon, vagy Interneten keresztül is értesülhetnek.

A PowerLimit rendszer

A PowerLimit rendszer a fogyasztási hely hatékony villamosenergia-gazdálkodását segíti, azzal, hogy a teljesítményfelvételt korlátozza – a termelés zavarása nélkül – úgy, hogy a kivonható fogyasztókat a szükséges időtartamra kikapcsolja. A társaság ezen kívül távadatgyűjtési és távfelügyeleti rendszerek, strukturált hálózatok és ipari videohálózat kiépítésével, illetve az energiaszámlák költségelemzésével segíti partnereit a hatékony energiagazdálkodási rendszerek kiépítésében.

Villamos kivitelezés

A Hunyadi Elektronika Kft. szakemberei új beruházások megvalósítása során segítik az áramszolgáltatói hálózathoz való optimális kapcsolódást, a megfelelő főelosztó kialakítását, a villamos jellemzők központi felügyeletét. Ezekhez a munkáikhoz neves gyártók – pl. Siemens, Schneider ELECTRIC – kiváló minőségű berendezéseit építik be. Vállalják régebben létesült villamos hálózatok korszerűsítését is, ez a munka a hálózat energetikai rendszerének üzembiztonságát is hatékonyan erősíti.

(x)