MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Renault traktorok – 2005-ben is!

A 2003. évben a Renault traktorok nagy sikereket értek el hazánkban, ami nem pusztán értékesítési eredmény: a traktorok a gyakorlatban, üzem közben, a termelőknél is bizonyítottak.

2004-09
[ tartalomjegyzék ]

 

Az Agroker Kft. gépüzletága a 2003-as évben jelentős anyagi és technikai beruházásokat hajtott végre, amelyek eredményeképpen sikerült országos márkakereskedői és szervizhálózatot kiépítenie. 2002-ben kezdődött a vevőcentrikus ügyfélszolgálat munkatársainak folyamatos képzése, és szakemberei tudásának elmélyítése, ez volt ugyanis az elsődleges és legfontosabb feladat a gépek biztonságos üzemeltetési hátterének megteremtéséhez. A kft. a 2004-es év első félévében az új partnerek bevonásával, a szervizszolgáltatás professzionális szintre való emelésével kiépített egy jól működő hálózatot a Renault erőgépek számára, amely felkészült, tapasztalt és rugalmas szakemberekből áll. Ehhez a gyár mindennemű szakmai és anyagi támogatást megadott, így a hazai szakemberek is gyári kiképzést kaptak.

Az ország keleti régiójában 5, a nyugati régióban 2 szervizcentrumot alakítottunk ki, így tökéletesítve a lefedettséget. A szervizkapacitás növelése elengedhetetlenné vált, mivel az országban az elmúlt két évben 170 Renault traktor talált gazdára.

Hangsúlyozzuk, hogy az Agroker Kft. 1962 óta van jelen a piacon, és napjainkban kiemelkedően jelentős tőkeháttérrel rendelkezik. Élvezi a német tulajdonos Bay-Wa vezetőségének maximális bizalmát; – ezt tényt a tulajdonos külön is megerősítette, és hangsúlyosan jelezte: hosszú távon terveznek és gondolkodnak a partneri kapcsolatot illetően. Ennek köszönhetően még a 2005-ös évben is forgalmazzuk a magyar piacon a Renault erőgépeket, amelyeknek gyári garanciális szolgáltatásait is ellátjuk a garanciaidő alatt. Traktoraink – vevőink legnagyobb megelégedésére – természetesen továbbra is narancs színben és John Deere motorokkal kerülnek a magyar gazdákhoz; erőgépeink magas minőségéhez a kivételesen jó áttételezésű váltómű és a rendkívül kényelmes kabin adja az alapot.

Hagyományainkhoz híven gépeink mellé nem csak szervizhátteret, hanem az AVOP-pályázatokhoz pályázatírást és hitel-, illetve lízing lehetőséget is biztosítunk.

Célkitűzéseink elérésében egyetlen dolog vezérel bennünket: vevőink bizalmának szolgálata. E célnak rendeljük alá munkánkat, és fejlesztünk, fejlesztünk, fejlesztünk…

Bátran állíthatjuk a hazánkban egyre gyakrabban emlegetett erőgépről, hogy a Renault traktor O.K.!

(x)