MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Első gépkiállítás és -vásár az Agroker Kft. Kecskemét szervezésében

2005. március 17-19., Kecskemét, Halasi út 29.

2005-03
[ tartalomjegyzék ]

 

Az országos értékesítési és szervizhálózattal rendelkező Agroker Kft. egy új bemutatkozási lehetőséget indít el 2005 tavaszán.

A kifejezetten a partneri kör részvételével szervezett kiállításon a mezőgazdasághoz szükséges teljes gépesítési termékkínálat bemutatásra kerül. Az Agroker gépkínálatából a Valtra, a Renault és Goldoni traktorok mutatkoznak be. A három erőgépmárkával a cég traktorkínálata teljes és maximális összhangban igazodik a vevői igényekhez, 21-285 Le között.

A Goldoni 2005-től 21-95 Le között a kertészeti, állattartótelepi és kommunális traktor kategóriában nyújt tökéletes kínálatot, 7 termékcsaládjával és azokon belül 26-féle erőgéppel.

A Renault erőgépeiből még néhány darab kedvező áron elvihető, majd a helyére lép be a Valtra teljes kínálatával, amelyből szeretnénk egy kis ízelítőt adni a kiállításon. A Valtra új termékei kerülnek bemutatásra, minden szériából egy-egy traktor lesz megtekinthető. A Valtra a finn traktor megbízhatóságával, értéktartásával és vevőcentrikusságával a prémium kategória különlegessége.

Az AGROKER Kft.-t meggyőzte a Valtra filozófiája és gyártástechnológiája, ezért 2005-től a Valtra traktorok képviseletét felvállaltuk, amelyhez országos szervizhálózatot, 0-24 órás szervizügyeletet és gyors alkatrészellátást biztosítunk. Győződjön meg róla Ön is!

Az értékesítéshez a megszokott hátteret, pályázatírást, teljeskörű hitelügyintézést, mint kiegészítő szolgáltatást adunk.

Az új gépek (nem csak Valtra és Goldoni) értékesítéséhez átszervezett, dinamikusan együttműködő értékesítési partnerekkel kötöttünk megállapodást annak érdekében, hogy még közelebb lehessünk ügyfeleinkhez. Az Agroker Kft. teljes termékkínálata minden partnerünknél a megszokott kifogástalan minőségben és kedvező árfekvésben elérhető ügyfeleink számára.

Az Agroker Kft. Kecskemét a Nobili szár- és nyesedékzúzóiból nyújt teljes kínálatot, és bemutatja a legújabb RM-P szériát, 480 cm munkaszélességgel, dupla spirálra fűzött késtengellyel, a CSP 2500/24 növényvédő gépet légzsákos kivitelben, a teljes axiálventilátoros gyümölcspermetező gépcsaládot, a Baiano kertészeti kombinátort és soraljművelőket, Campagnola pneumatikus metszőrendszereket, Elektrolux és MTD termékeket.

Gépeink 25% önerőtől megvásárolhatóak, 3-5 év futamidőre, sőt, választhatja a legújabb 7 éves konstrukciónkat is, amely a támogatás nélkül vásárlók számára is elérhetővé teszi az új eszközöket. Természetesen helyszíni hitelügyintézéssel és minden tekintetben kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A kiállító partnerek termékkínálatában a mezőgazdasági gépesítés minden igényt kielégítő választékát megtalálják a hozzánk ellátogató érdeklődők. A Väderstad Kft. bemutatja a teljes termékkínálatát, a Carrier tárcsásboronát, a Rapid egymenetes vetőgépet, az NZ Agressive kombinátort, a Rollex és Rexius hengert és a legújabb fejlesztésű Top Down-t.

A Voogel Noot minden gépcsaládját kiállítja az ekétől a talajelmunkáló gépeken keresztül a vetőgépekig.

Megtekinthető lesz a Szegána Kft. palettája, elsőként a műtrágyázásban csúcstechnológiát képviselő BOGBALLE M2, M2W újdonságokkal, és a már jól ismert M1 és DZ típusokkal. A HE-VA Euro-Dan magágykészítő, a Jympa lazítók és a MASCAR pneumatikus vetőgép, körbálázó, kukorica-vetőgép mellett az érdeklődők a SAMPO kombájnt és a JE-MA betárolórendszert is megismerhetik. A kiállításon egyes gépekre 5-10% engedménnyel készül a Szegána.

A Készenlét Rt. is elhozza teljes portfólióját, amelyben megtalálható a francia KUHN teljes gépsora, a Faresin etetőkocsik és önjáró rakodógépek, szlovák gyártású fűkaszák és rendkezelők, rendfelszedő kocsik. Állattartás technológiák és telep felújítások kivitelezése!

A Borsod Agroker Rt. képviseli a Sipma lengyel szálastakarmány technológiát, a Deraland Kft. a frontszerelvény- és homlokrakodó-rendszereket (Alö Quicke), és mint hazai gyártó, bemutatja új termékeit a Ferro Flex Kft. is. A tárolástechnika épületgépészeti vonalában nagy tapasztalatokkal rendelkező Hetech is prezentálja a legkorszerűbb tárolólétesítési programját, így egy teljeskörű komplex technológia lesz megtekinthető e nívós rendezvényen, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

(x)