MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Elkelt a kétszázötvenedik!

Az OMÉK szakkiállítás eseményteli napjai az Amazone és az IKR Rt. számára közös ünnepet is hoztak: a rendezvényen került új gazdájához a 250. Amazone D9/40 vetőgép, és az átadást rövid ünnepség előzte meg.

2005-10
[ tartalomjegyzék ]

 

Héger Gyula és Szaxon Róbert köszöntötte az IKR részéről a jubileumi gép tulajdonosát, Búza Pétert, de a kis ünnepségen a gyártó is képviseltette magát. Wolfgang Schwarze kelet-európai exportigazgató a cég elmúlt évekbeli magyarországi munkáját sikeresnek ítélte meg, s a következő évekre is komoly fejlődést jósolt, mely nek zálogát a széles termékpalettában, a kiváló minőségben és a jó forgalmazói háttérben látja.

Kérdésünkre a vevő, Búza Péter elmondta, hogy korábban még nem dolgozott Amazone géppel, de a próbák meggyőzték - olyannyira, hogy a vetőgép mellé még egy Catros kompakttárcsát is beszerzett. Az IKR-rel régóta jó kapcsolatban áll a 150 hektáron gazdálkodó újdonsült géptulajdonos, ezért nem volt számára kérdés, hogy ezeket a beruházásokat is a bábolnai cég segítségével bonyolítsa le.

FM