VIZES-KOCSI Kft. BALLONOS ÁSVÁNYVÍZEK, VÍZAUTOMATÁK

Megrendelés:06 20/440-3061

Üdvözöljük oldalunkon!

A VIZES-KOCSI vállalkozás, 2012 decemberében alakult, felismerve azt a hiányt ami a minőségi ballonos ásványvíz fogyasztás, úgy a munkahelyeken mint az otthonunkban előfordulhat. Ez a szolgáltatás az USA-ban már 1950-es évek óta működik, ami megkönnyíti a minőségi ballonos vizek és ásványvizek kultúrált fogyasztását, ami korszerű módon minőségi italgépeinkből történik.
A ballonos ásványvizek kiválló minőségűek, amelyek összetétele megfelel a magyar szabványnak. A polikarbonát palackokban történő forgalmazás lehetővé teszi az egészségügyi és környezetvédelmi előírások betartását a kultúrált szállítást és tárolást. A VIZES-KOCSI a Szentkirályi ballonos ásványvizeket forgalmazza.
A ballonos vizek házhozszállításához megfelelő gépkocsiparkkal rendelkezünk, továbbá a gépek szervizeléséhez kialakult szakembergárda áll rendelkezésre. A VIZES-KOCSI Kft szervizelési munkákat 2-3 napon belül elvégezi, addig is cserekészüléket biztosítunk partnereink részére.
A VIZES-KOCSI Kft a szakmai igényességre, korrekt munkavégzésre alapozta tevékenységét, Közép-Magyarország területén és a régióban olyan szolgáltatást kíván nyújtani, amely megbízóink, partnereink igényeit teljes körűen kielégíti.
A VIZES-KOCSI vezetése mindent megtesz a partnerek megelégedése érdekében. Szakembereink bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére személyesen vagy telefonon. Az önökhöz kiszállított természetes ásványvizek a legmagasabb szintű minőségi és higiéniai elvárásnak is megfelelnek. A VIZES-KOCSI minden igényt kielégítő vízellátást biztosít, szolgáltatásunk megoldást jelent a vállalatok védőital kötelezettségére is.
A partnerek részére a létszám alapján segítünk meghatározni a vízautomaták számát és segítünk a vízautomata elhelyezés helyes megtervezésében.
A vízautomaták karbantartását legalább három havonta (negyedévente ajánlatos) elvégezni a higiéniai okok miatt. Berendezéseink, háziforrásaink típusai a következők:
— Hideg/Forró vízautomaták
— Hideg/Normál/Forró vízautomaták
— Hideg/Forró/Szénsavas vízautomaták (szódás, kétféle erősségű szénsavval dúsított)

Jogszabályok 2002/100. Adózási kérdés a védőital és az egyéb juttatások adómentessége

 

Vizes-kocsi Kft.

A VIZES-KOCSI-Kft. amit kínál:

  • versenyképes ár
  • rugalmas szállítási feltételek
  • személyes kapcsolattartás
  • gyors probléma megoldás
  • megbízhatóság