MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

A Kecskeméti AGROKER KFT. műszaki üzletága kertészeti termékei

2004-01
[ tartalomjegyzék ]

 

NOBILI (olasz)

A nagy múltú, kizárólag minőségileg kifogástalan termékeket gyártó cég széles kínálati listájából kiemelnénk az 1000 és 2000 literes vontatott axiál ventilátoros permetezőgépeket. A gépek erőssége a cég által gyártott szivattyú, a ventilátor és a váz, amelyek igen megbízhatóak Ezekből a gépekből több mint 1000 üzemel a kertészetekben, vevőink megelégedésére.

A GEO széria 1000, 1500, illetve 2000 literes tagja is már polietilén tartályos kivitelben készül, tartálymosóval, kiegyenlített levegőárammal. Az igényes, a minőségre, gazdaságosságra, környezetvédelemre sokat adó gazdák növényvédelmi igényeinek kielégítésére született meg az OKTOPUS széria, amely állítható lövelőcsöves kivitelű. A múlt évi teszteredmények alapján akár a zöldségfélék, burgonya, a szőlő, a sövénybe metszett gyümölcsösök növényvédelméhez is jelenleg a piacon kapható gépek közül ez az egyik legkorszerűbb gép. Ezen túlmenően a cég szinte minden növényvédelmi feladatra kínál speciális vontatott, illetve függesztett gépeket.

A másik kiemelt profilt a különböző szár- és nyesedékzúzók, mulcserek jelentik. A rendkívül széles típus- és munkaszélesség-választékból mindenki megtalálhatja a célnak megfelelőt. A mulcserekhez kitérős sorművelő kasza is csatlakoztatható.

BNE széria: Többcélú, erős vázszerkezetű gép, amely a vékonyabb ágak aprítására, így elsősorban szőlőültetvények és intenzív gyümölcsösök nyesedékeinek zúzására szolgál. E mellett szántóföldi kultúrák zöld lombozatának eltávolítására is kiválóan alkalmas. Munkaszélességük 150-180-210 cm. Hidraulikus eltolási lehetőséggel is rendelkeznek.

BNU széria: Többcélú, robosztus vázszerkezetű gép, nagyobb vastagságú gyümölcsfanyesedék szőlővessző, gabona, kukorica és napraforgó szárzúzására. A gépek igény szerint nyitható házzal készülnek, amelyhez rendterítő opcionálható. Munkaszélességük 125-140-160-195 cm.

TB széria: Többfunkciós, szögben állítható művelőelemmel szerelt kivitelben készül. Így elsősorban árokpartok, gát- és töltésoldalak felületeinek karbantartására szolgál. Ezek mellett kiválóan alkalmas a bakhátasodott gyümölcsfák soraljművelésére. A gép állítási lehetősége akár parkok sövényeinek függőleges nyírását is megoldja. Munkaszélességük 150-180-210 cm.

A cég harmadik fő profilja a traktorra szerelhető villás raklapemelők gyártása.

GOLDONI (olasz)

Ötödik éve foglakozunk a cég egytengelyes kistraktorainak, parkápoló gépeinek, általános és speciális rendeltetésű traktorainak értékesítésével. A gépek minőségére jellemző, hogy a cég a John Deere-nek is beszállítója, így egyes gépei zöld-sárga színekben is készülnek. Megbízható, egyszerűbb felépítésű, közepes árfekvésű traktorok ezek, 21,5-83 LE közötti teljesítménytartománnyal. A profilban külön megtalálhatók a speciális gépek a fólia alatti, a szántóföldi, a kertészeti, a kommunális alkalmazásokra. A gépek nem nehéz kivitelűek, a 70 LE-s STAR modellek összsúlya 2 tonna körüli, így kicsi a talaj-tömörítő hatásuk. A traktorok külső szélessége is tág határok között választható meg, kis-sortávú ültetvénybe már 1,2 méter külső szélességtől is tudunk gépeket biztosítani. A kivitelt tekintve vannak azonos kerékméretű gépek, ezek között derék- és frontkormányzásúak, ill. hagyományos kivitelűek. A széles választékból mindenki könnyen megtalálhatja a kedvére valót. Szélesek az egyedi gépek opcionális lehetőségei is. Speciális öszkerékhajtású billenőplatós szállítójárművet is forgalmazunk, ezeken a felépítmény cserélhető, rendfelszedőre vagy trágyaszóróra is.

A BASE-20 széria a TZ 4-K, Rába-15 kistraktorok kiváltására, jobb műszaki paraméterekkel, kisüzemi, hobbi rendeltetésre, fóliasátrakba, sorközművelésre ajánlott, 21,5 LE-s 2 hengeres, léghűtéses Lombardini Diesel motorral ellátott gép. Állandó összkerékhajtással, független kardánhajtással, első-hátsó differenciálzárral, derékcsuklós kivitel, szervókormánnyal is.

EURO RS széria univerzális rendeltetésű, azonos kerékméretű, 26, 37, 42 LE-es, léghűtéses Lombardini Diesel motoros változatokban, illetve 35 LE-s vízhűtéses motorral frontkormányos és törzscsuklós kivitelben, homlokrakodóval is.

A MAXTER széria a legnagyobb teljesítményű azonos kerékméretű gép 52, vagy 70 LE Detroit Diesel vízhűtéses motorokkal, az 52 LE-s változat derékcsuklós kivitelben is kapható, keskeny külméreti igényekre. 2003-tól rendelhető a megfordítható kormányzású REV változat. Kifinomult, elektrohidraulikus vezérlésű emelőmű, kardán található a gépeken. Légkondicionált kabinos kivitelben is kaphatók.

Az IDEA széria a hagyományos traktorformájú, rendkívül univerzális gép, 30 LE Perkins, ill. 37 LE Lombardini vízhűtéses motorokkal, kabinnal, első hidraulikával és kardánhajtással is; – hidrosztatikus menethajtású kivitelben is kapható, parkápolási célokra. Tipikusan alkalmas kisüzemi gépesítésre, kertészeti, kommunális és állattartótelepi feladatokra.

STAR széria: Ebben a szintén hagyományos traktorformájú családban megtalálhatók alacsony és magas kivitelű gépek, 50-83 LE teljesítmény-intervallumban. A csúcsmodell a STAR 85 típus, amely 4 hengeres turbómotorral van szerelve. Első hidraulikával, kardánnal, kabinnal, légfékkel, igény esetén légkondicionálóval szerelten is kaphatók.

BAIANO (olasz)

Kedvező árfekvésű, kitérő sorművelő talajmarók mellett az idei évtől a profilt kibővítve megjelenik a vezérelt talajmarók mellett tárcsás kivitellel, illetve horolóval és nyitó ekével is. Különböző oldal kihelyezési és művelési szélességgel gyümölcsös-, szőlő-, ültetvénysorok tisztántartására, időszakos talajlazítására.

CAMPAGNOLA (olasz)

Pneumatikus metszőollók, ágvágók, kompresszorok a szőlő és gyümölcsös, illetve erdők metszési munkáinak megkönnyítésére. Professzionális igényekre is, akár önjáró kivitelben, akár traktorra szerelten.

Kínálatunkban természetesen megtalálhatók a hazai és nemzetközi munkagépgyártók termékei és az olcsóbb árfekvésű gépek is.

Mindezen termékek mellett lehetőségünk van használt gépek beszámítására, így természetesen ebből is van kínálatunk, és mind az új, mind a használt gépekhez teljes körű hitel- és lízingkonstrukciókkal, valamint helyszíni ügyintézéssel várjuk vevőinket.

Keressen bennünket. bizalommal!

(x)AGROKER KFT.