MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Tavaszi Agroker bemutatókörút

Az AGROKER Kft. Kecskemét 2004 év tavaszán több gyakorlati bemutatót is tartott, melyeknek házigazdái Goldoni traktor és Nobili növényvédőgép tulajdonosok.

2004-04
[ tartalomjegyzék ]

 

Bemutatóink elsődleges célja, hogy termékeinkről ne csak álló bemutatókon, hanem a gyakorlatban már üzemelő gépek tapasztalatai alapján minél szélesebb és sokrétűbb információt nyújtsunk az érdeklődők számára. A gépeink bizonyítottak, hiszen van olyan, amely 12-15 éve üzemel, és problémamentesen dolgozott az eltelt idő alatt. Mind a Goldoni, mind a Nobili termékek rendkívül masszívak és jó minőségűek, ami szavatolja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A gépek minősége mellett elmondhatjuk, hogy a rendkívül bő motorteljesítmény és egyéb műszaki tartalom mellett a választék kimagaslóan bőséges, mely biztosítja ügyfeleink számára, hogy a célnak leginkább megfelelőt tudjon választani, kompromisszumok nélkül.

Új termékeink a Baiano cég kínálatából kerültek ki. A bemutatókon hangsúlyt fektettünk arra, hogy a gépeink mellett technológiai ajánlást is adjunk ügyfeleinknek, hiszen csak így lehet a mai mezőgazdaságban költséghatékonyan termelni. Ehhez nyújt kiváló alapot a Baiano kibővített kínálata, mely a sorköz és soralj művelés munkaműveleteihez teljes palettát kínál. A talajmarók terjedtek el leginkább, de az idei évtől kapható a vezérelt mulcsoló, a vezérelt tárcsa és nyitóeke, illetve a horolókés is. A sorközben nagyon szép munkát végző, tagonként külön-kölön rögugózottan rögzített művelő tagokon cserélhetőek a kések. Így akár a lazító munkát végző lándzsás, vagy lúdtalpkapával szerelve szántóföldi kultivátorként üzemel.

Számunkra a legfontosabb a gépek megbízhatósága és a szervizháttér folyamatos fejlesztése. A gép értékes és nélkülözhetetlen. A fejlődéshez szükség van technikai és gazdasági lehetőségekre elérhető áron, melyhez mi adjuk a hátteret, pályázatírást, hitelügyintézést akár 10% önerővel, szervizt… Ezt mind mi biztosítjuk Önnek, mert az Agroker biztos siker!!!

(x)