MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

A kecskeméti Agroker Kft. speciális ajánlata az

A 2003. augusztusban és szeptemberben megrendezésre került kiállításokon számos, az olvasók számára már talán ismert és új termékünket mutattuk be. Ezeken a kiállításokon az első limitált széria nagyon nagy sikereket ért el. Az újonnan meghirdetett AVOP pályázathoz speciális finanszírozási lehetőséget és egy újabb limitált szériát kínálunk ügyfeleinknek, a lehető legjobb műszaki specifikációval. Az akció mellett 3 új szervizbázist alakítunk ki, így még közelebb lehetünk Önökhöz.

2004-05
[ tartalomjegyzék ]

 

Renault Ares család

John Deere 6788 cmł-es, 6 hengeres, 90-194 Le tartományig teljes teljesítménylépcsővel, turbodízel TIER II környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő Power Tech motorral, 32/32 sebességfokozatú quadrishift váltóval, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, amely 40 km/h fölötti végsebességű. Speciális spirálrugókkal és stabilizátorokkal rugózott kabin és komfort ülés a nagyobb komfort érdekében, légkondicionáló, digitális műszerfal, drive-tronic automatika, rádió, pótsúlyok, 2-3 kihelyezett hidraulika csatlakozó, a kategóriaelsőnek is nevezhető, több mint 8 tonnás emelőkapacitás és a páratlan 50-50%-os tömegarány mellett szériafelszereltség az egy- és kétvezetékes légfékrendszer. Az árak igen kedvezőek. Az elmúlt két év több mint százhetven elégedett Ares-tulajdonosának egyöntetű véleménye, hogy a kényelem megfizethető, amely mellett a megbízhatóság és a kitűnő szervizháttér gazdaságos és tartós üzemeltetést tesz lehetővé számukra.

Renault Atles

KHD Deutz 7151 cm3-es, 6 hengeres, TIER II környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő, 226-250 Le-s, közvetlen befecskendezéses, változó turbófeltöltéses intercooleres motor, 18/8 sebességfokozatú Full Powershift váltómű, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, amely 40 km/h végsebességű. Speciális spirálrugókkal rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, légkondicionáló, digitális műszerfal, fedélzeti számítógép, drive-tronic automatika, rádió, pótsúly, 3 kihelyezett hidraulikacsatlakozó, légfékrendszer. Az ára és a több mint tíz tonnás öntömege önmagáért beszél.

Teljes körű ügyintézéssel, használtgép-beszámítási lehetőséggel és további flottakedvezményekkel* állunk rendelkezésükre rugalmas és kedvező finanszírozási konstrukciók mellett.

Goldoni

A Goldoni traktorok legkedveltebb típusait, a Base 20, illetve Euro 30 RS típusokat rendkívül kedvező áron kínáljuk a kisgazdaságoknak és az állattartóknak. A korszerűbb és műszakilag lényegesen fejlettebb Idea 30 és 40 DT, amely 30, illetve 37 Le-s, vízhűtéses motorral és 12/4 sebességfokozatú szinkronizált váltóval rendelkezik, a profi kertészek és a kommunális feladatokat is ellátók optimális választása. Mindezek mellett természetesen szerepel kínálatunkban a Star család, Lochman biztonsági kabinnal (új forma, prémium minőség), pótsúlyozással. A Base 20 traktor kivételével minden erőgépünkre kérhető a kabin.

Nobili

A Nobili cég termékkínálatából kiemelnénk a széria gépként forgalomba kerülő Geo 85-2000 T és a Geo 85-1000 T típusú axiálventilátoros növényvédő gépeket, amelyek szivattyúja, ventilátora és profilacél alvázának kivitele már a jól ismert, de polietilén háromtartályos tartályrendszere már a legmodernebb rendszerek közé tartozik, alapáron. Esztétikus és modern gépeinkkel az öreg és elavult gépek leváltását céloztuk meg, szolid árral, mely ellenállhatatlan az előrelátó gazdák számára.

Az ár és a műszaki tartalom kivételesen jó párosítása az új Geo család.

A növényvédő gépek mellett bemutatjuk a Nobili által gyártott szár- és nyesedékzúzók közül a BNG-310-est, és a nagyüzemi szántóföldek szárzúzóját, a VKM-610 P-t. A Nobili szár- és nyesedékzúzókról korábban már olvashattak, ezért most csak a VKM-610-et mutatjuk be röviden. A gép munkaszélessége 610 cm, hidraulikus összecsukással, szállítási helyzetben nem szélesebb 243 cm-nél, kettős hajtásbemenettel rendelkezik, így akár frontkardánnal is hajtatható. A lengőkések kettős sorba vannak rendezve a nagyobb haladási sebesség és a jobb apríték érdekében. A hatalmas igénybevétel miatt a gépre felszereltek egy hajtómű olajhűtőt is, és a közúton való biztonságos közlekedés érdekében teljes világítási szerelvényt is kapott. A nagy területteljesítmény mellett a gép teljesítményfelvétele viszonylag szerény, 156 Le. Elsősorban nagygazdaságoknak és szolgáltatóknak ajánljuk ezt a modellt, de természetesen a kisebb felhasználók számára is van kínálatunk.

A legelterjedtebb keleti erőgépek kiváló munkagépe a BNG széria, amelyet 20-150 ha birtoknagyságig szántóföldi kultúrák szárzúzására ajánlunk, többféle munkaszélességgel, 230-310 cm-ig támkerékkel, csúszó talppal, koptató betéttel, nyitható hátfallal, rendterítőkkel és biztonsági védőkerettel. A BNU széria egy univerzális munkagép, amelyet hasonló specifikációval, mint a BNG széria, elsősorban ültetvények nyesedékzúzására ajánlunk, 50-100 mm ágátmérőig.

Helyszíni hitel és lízing ügyintézéssel állunk vevőink rendelkezésére, amivel igyekszünk beruházásaikhoz a legkedvezőbb feltételeket biztosítani.

Speciális ajánlattal várjuk ügyfeleinket, amelynek része az AVOP-pályázat készítés, és amennyiben igénylik, segítségünkkel akár 10% önerővel is elindíthatják gépberuházásukat. Egy korrekt ajánlat, teljes körű ügyintézéssel, maximálisan az Ön igényeihez igazítva. Hívjon, segítünk!

(x) Hernek