MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap

MezőHír :: Független Agrárinformációs Szaklap
76/496-182 :: 30/9-439-158 :: info@mezohir.hu

Az Agroker Kft. Kecskemét országos szerviz- és értékesítési hálózattal várja régi és új ügyfeleit

A 2005. évtől a Valtra hivatalos importőre az Agroker Kft. Kecskemét.

2005-02
[ tartalomjegyzék ]

 

Az Agroker Kft. a Renault és Goldoni traktorok mellé mint prémium kategóriát választotta a Valtra traktort. A 3 erőgépmárkával a cég traktorkínálata teljes és maximális összhangban igazodik a vevői igényekhez.

A Goldoni 2005-től 21-95 Le-ig a kertészeti, állattartótelepi és kommunális traktor kategóriában nyújt tökéletes kínálatot, 7 termékcsaládjával és azokon belül 26-féle erőgéppel.

A Renault erőgépeiből még néhány darab kedvező áron elvihető, s helyére lép be a Valtra, a teljes kínálatával, amelyből szeretnénk egy kis ízelítőt adni. A Valtra az egyik legpatinásabb európai traktorgyár. A márka piacosságát tükrözi az is, hogy az AGCO nemrégiben a részvények jelentős hányadát felvásárolta, a Valra-t így beemelve a prémium kategóriabeli FENDT mellé.

Az AGROKER Kft.-t meggyőzte a Valtra filozófiája és gyártástechnológiája, ezért 2005-től felvállaltuk a Valra traktorok képviseletét, amihez országos szervizhálózatot, 0-24 órás szervizügyeletet és gyors alkatrészellátást biztosítunk.

Az értékesítéshez a megszokott hátteret – pályázatírás, teljeskörű hitel ügyintézés – mint kiegészítő szolgáltatást biztosítjuk.

Az egész ország területén 100 km-es körzetből tudunk szervizlehetőséget biztosítani, amit a mellékelt térképen tételesen tüntettünk fel. Természetesen elsődleges feladatnak tekintettük a szerelők és a vevőszolgálat kiképzését, ezért a szerelők már részt vettek az első finnországi képzésen, így bizalommal fordulhatnak hozzájuk a régi Valtra-tulajdonosok is. Az alkatrészellátást kizárólagos joggal, gyors, rugalmas ügyintézés mellett, akár 48 órán belül biztosítjuk.

Az új gépek (nem csak a Valtra és Goldoni) értékesítéséhez átszervezett, dinamikusan együttműködő értékesítési partnerekkel kötöttünk megállapodást, annak érdekében, hogy még közelebb lehessünk ügyfeleinkhez. Az Agroker Kft. teljes termékkínálata minden partnerünknél a megszokott kifogástalan minőségben és kedvező árfekvésben elérhető ügyfeleink számára.

(x)