loctite

 

WYNN'S
OLAJRENDSZER
SUPER CHARGE

Megállitja a túlzott olajfogyasztást , különösen öreg motornál ajánlatos a használata . Magas hömérségleten vastagítja a védõ olajfilmet. Stabilizálja a kompressziót , növeli az olajnyomást. Csökkenti a motorzajt és a kipufogógázok szagát. Kiváló kenést biztosít nagy terhelések esetén is. Növeli a motor- és a motorolaj élettartamát. Minden tipusú - egy vagy többfokozatú - olajjal összeférhetõ , nem befolyásolja a katalizátor  mûködését. Minden benzin és diezel üzemû motorhoz ajánlott, de különössen ajánlott kopott , magas olajfogyasztású , csökkent olajnyomású és sûritésû motorokhoz.

CIKKSZÁM:

  • WNS51344 (250ml)
  • WNS51351 (400ml)
  • WNS51366 (325ml)

OLAJSZIVÁRGÁS CSÖKKENTÕ

Szerelés nélkül megszünteti vagy minimálisra csökkenti az olaj- folyást. Visszaállitja a tömitések rugalmasságát. Alkalmazható szintetikus  , félszintetikus és többfokozatú olajokhoz is. Nem károsítja a katalizátort. Az olaj minõségét és viszkozitását nem rontja. Alkalmazható az összes benzin és diesel üzemû motorokhoz , turbófeltöltõvel vagy anélkül.
 
 
 
 
 
 

CIKKSZÁM:

  • WNS50665

ARANY FORMULA 1

Csökkenti a motor kopását, növeli a motor védelmét. Maximális védelmet nyújt hideginditáskor és extrém üzemi körülmények között is .
Növeli a motorteljesítményt , csökkenti a fogyasztást. Növeli az olaj élettartalmát , gátolja a szürõeltömõdést. Visszaállítja az eredeti olajnyomást , csökkenti a zajt. Csökkenti az olajfogyasztást, a kipúfogógázok szagát. Keverhetõ minden tipusú kenõolajjal. A katalizátort nem károsítja. Csökkenti az üzemeltetési és karbantartási költséget. Nem tartalmaz szilárd kenõkomponest.

CIKKSZÁM:

  • WNS77160

MOTORTISZTITÓ

Motoroolajcsere elõtt az olajhoz keverve tisztítja a motort . Feloldja a motorban a lerakódásokat és oldatban tartja. Megakadályozza a visszamaradó fáradtolajjal való elszennyezõdését a friss motorolajnak. Kopásgátló és súrlódásjavitó védõfilmet képez a motor mozgó alkatrészeinek felületén. Nem károsítja a katalizátort.
 
 
 
 

CIKKSZÁM:

  • WNS51269