loctite

 

SONAX
Lakkfényezo krém 500 ml
Új és kismértékben mattá vélt normál és metál lakkfelületek ápolószere. Tisztít, fényesít és konzervál. Magasfényu, csíkmentes felületet biztosít. 

Autópolitúr 250 ml
Elmattult, megviselt felületek kezelésére ajánlott termék. Egyetlen munkamenettel tisztít, fényesít és konzervál. Csíkmentes magasfényu felületet biztosít.

Autó keményviasz 250 ml
Új, illetve Sonax Lakktisztítóval elokészített, lakkozott felületeken alkalmazva csillogó fényt biztosít. Óv az idojárás okozta káros hatások, a sózás és egyéb környezeti ártalom hatásától. Az így kezelt felületekrol lepereg a mosóvíz és az esovíz.

Intenzív lakktisztító 250 ml
A matt és az idojárástól erosen megviselt felületeknek visszaadja eredeti színüket. Eltünteti a karcolások, egyéb apró sérülések és festékmaradványok nyomait. Alaposan eltávolítja az eros szennyezodést is. Metál lakkozású felületek kezelésére nem ajánlott!!!

Magasfényu metál polírozó 250 ml
Alaposan és ugyanakkor a felületet védve tisztít. Fényes felületet biztosít, hosszú idore védelmet nyújt. Alkalmazása gépi polírozáshoz is ajánlott.

Muanyag- és gumiápoló fényes és bársonyos változatban 250 ml
Az új, hatékonyabb ápolószer a muszerfalat, az ajtók belso felületeit, az ütközot, a szélterelot és a gumikat tisztítja és konzerválja. Óvja a kitöredezéstol és magas fényt ad a felületnek. Egyúttal portaszító és antisztatikus hatású. Ne használjuk pedálra, kormányra és kézifékre!!!

Fényezoviasszal kombinált autósampon 1000 ml
Lakkozott felületek hatékony ápolószere. A szennyezodéseket alaposan eltávolítja és a lakkozott felületen védofilm réteget képez.

Fényezo sampon koncentrátum 1000 ml
Gyorsan és alaposan tisztít, egyúttal védi a lakkozott felületet.

Lökhárító felújító festék fekete és szürke 100 ml
Az idojárás viszontagságaitól kifakult külso muanyag felületek ápolószere. Használata könnyu és tiszta a modern szivacsos kenofej megoldással.

Nyári szélvédomosó koncentrátum 1: 100 250 ml
Üvegmosó koncentrátum. Foltképzodés nélkül távolítja el a rovarolaj, szilikon és egyéb filmszeru lerakódásokat. Tiszta kilátást biztosít.

Nyári ablakmosó koncentrátum citrom illattal
Pillanatok alatt tiszta látást biztosít, a szélvédorol eltávolítja a rovarokat, olaj és szilikon szennyezodéseket. Megakadályozza a fénytörést a reflektoron.

Muszerfaltisztító 300 ml
Az autó muanyag felületeit tisztítja és ápolja. Fényes felületet biztosít és kellemes illatot kölcsönöz. Antisztatikus portaszító hatása mellett védi a muanyagot a kitöredezéstol. Fa felületekre is alkalmazható. Kormányra és pedálokra ne használjuk!!!

Borápoló
Kituno emulzió az autóbelso szerelvényei, a motorkerékpár bor részei és más sima borök tisztítására. Könnyedén távolítja el a szennyezodést, az olajat és a zsírt. Az E vitamin különleges hatékonyságot ad és óv a berepedezéstol. A méh és szilikon viasz igen jó és hosszas védelmet és víztaszító hatást biztosít a bornek. Kezelés után a bor megtartja eredeti tapadását és nem válik csúszóssá. 

Kárpittisztító hab 400 ml
Eltávolítja a szonyegekbol és a textíliákból a legmakacsabb szennyezodéseket is. A színeket felélénkíti.

MoS2 olaj 300 ml
Az univerzális kenoolaj a nyikorgó, csikorgó hangokat megszünteti, mozgó részeket csúszó filmréteggel látja el. A berozsdásodott csavarokat fellazítja, megszünteti a kóbor áramot. Javítja a gyújtásrendszerben az érintkezést, óv a rozsdásodástól.

Rovareltávolító 500 ml
Az üveg, lakk, krómozott és muanyag felületeket gyorsan és könnyen szabadítja meg a rátapadt rovaroktól. A legmakacsabban megtapadt szennyezodét is fellazítja. A felületet nem károsítja.

Kátrányeltávolító 300 ml
A kezelt felületet nem károsítva alaposan és gyorsan eltávolítja a kátrány, aszfalt és olaj foltokat. Az alvázvédo és üreges részeket védo anyagok maradványait is könnyedén eltávolítja. Karcolásmentesen tisztít.

Gumiápoló 300 ml
Az autó gumi részeit tisztítja, ápolja és elasztikusan tartja. Gondoskodik a gumi élettartamának meghosszabbításáról. Felújítja színét, ugyanakkor tisztítószer is. Télen megakadályozza az ajtók gumi tömítésének befagyását.