loctite

 

MOTIP
Technikai spray-k:

Réz spray 400 ml
Hőellenálló és jó áramvezető. A híg szerves anyagok elpárolgása után egy zárt filmszerű réteg marad a felszínen, amely hosszan véd a korrózió ellen. Igen ellenálló a savakkal és sókkal szemben, amely így az alkalmazási területet kiszélesíti. Hőálló – 50 C – tól + 1100 C – ig.

Felhasználási területei: turbina, kipufogó, fék, féktömítés, csapágypersely, tengely.

Szilikon spray 400 ml
Ken, véd és szigetel. Kristálytiszta folyadék a zárak, csuklópántok és mechanikus alkatrészek kenésére. Igen vízálló, ezért alkalmas minden anyag dugulásának, koszolódásának és jegesedésének megakadályozására. Univerzális módon alkalmazható – 50 C – tól + 200 C – ig. Kiválóan alkalmazható felületek tisztítására és szintetikus alkatrészek karbantartására. Megakadályozza a zárak és a gumi ajtószegélyek megfagyását, jó hatással van a csikorgó műanyag alkatrészekre.

PTFE (teflon) spray 400 ml
Fehér átlátszó kenőanyag, mely polietrafluor-etil összetevőkből áll ásványi olajban. Akkor alkalmazzuk, amikor hosszantartó kenésre van szükségünk. Szélsőséges hőingadozás esetén is ellenáll anélkül, hogy veszítene kenő tulajdonságaiból. Elektromosan szigetel, vízálló.

Felhasználási területei: üléssín, kábel, zár, ajtópánt, csapágypersely, elektromos és mechanikus szerkezetek.

Fehér kenőzsír 400 ml
Fehér kenőanyag, amelyben teflon összetevők vannak. Hosszantartó, ellenáll savaknak, lúgoknak, sóknak. Hőálló 150 C – ig, vízálló 90 C – ig. Megfelelő fém-fém, illetve fém-szintetikus kapcsolódásoknál: fogaskerék, csapágypersely, elektronikus és mechanikus szerkezetek.

Vazelin spray 400 ml
Színtelen kenőanyag a korrózió ellen, valamint az anyagok savakkal, sókkal szembeni védelmére.

Felhasználási területei: rádió pótméter, elektromos csatlakozás, belső kapcsoló, fiókos szekrény, csavar kapcsolat.

Lánckenő spray 400 ml
Lánchajtás kenésére alkalmas. Olyan könnyű permetezni, mint az olajat, mégis zsírra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik.

Csavarlazító spray 400 ml
Oldja a rozsdát és ezzel egy időben kenőanyagként is szolgál, amely csökkenti a nagy mechanikai igénybevétel okozta károsodásokat.

Motorindító spray 400 ml
Az éter gyúlékonysága által megkönnyíti a gyenge gyújtású motorok beindítását.

Kontakt tisztító spray 400 ml
Oxidálódott részeket oldó folyadék, megszünteti a kontakt szikrát, amely feszültségcsökkenést okoz.

 Elektromos védő spray 400 ml
Védő hatású, átlátszó folyadék, amellyel új elektromos érintkezéseket vagy berendezéseket, valamint jó állapotban lévő elektromos érintkezőket lehet kezelni. Nem károsítja a felületet, nem okoz rövidzárlatot és nedvességtaszító hatású.

Féktisztító spray 600 ml
Gyors tisztító, amely anélkül kezeli a szennyező anyagok széles skáláját, hogy a befújt alkatrészekre káros hatással lenne. Minden nehézség nélkül eltávolít mindenféle olaj- és zsírszennyeződést, fedőréteget, hegesztési savakat. Felhasználható karburátorok, befecskendezők és elektromos alkatrészek tisztítására is.