loctite

 

WYNN'S
ÜZEMANYAGRENDSZER

 BENZINADALÉK

Megkönnyiti a hideginditást és növeli az üzemanyag cetánszámát. Csökkenti a füstkibocsátást , tisztítja a pumpát és a porlasztócsúcsokat. Az alacsony kéntartalmú üzemanyagok kenési tulajdonságát javítja. Megakadályozza a berágódások kialakulását. Leköti a kondenzvizet és megelõzi a korróziót.
Javítja a motor teljesítményét.

CIKKSZÁM:

  • WNS51665

OKTÁNSZÁMNÖVELÕ

2-5 egységgel növeli a benzin kisérleti oktánszámát. Javítja a gyorsulást (motor oktánszám). Csökkenti ill. megakadályozza a "csörrgést". Meggátolja a "csörrgésböl" eredõ károsodást. Növeli a motor teljesítményt , csökkenti a fogyasztást. Ólmozott és ólmozatlan benzinhez is használható. Nem tartalmaz ólomvegyületet.
 

CIKKSZÁM:

  • WNS43867

ÜZEMANYAG VIZMENTESITÕ ADALÉK

A katalizátort nem károsítja. Tisztítja a befecskendezõrendszert. Meggátolja a korróziót és a rozsdaképzõdést. Az üzemanyagrendszerben levõ kondezvizet elnyeli és eltávolítja az égési folyamat során. A porlasztóban és az üzemanyag- rendszerben meggátolja a jégképzõdést. Alkalmazható az összes benzin és diesel üzemû jármûhöz , turbófeltöltõvel vagy anélkül.

CIKKSZÁM:

  • WNS71869

 BEFECSKENDEZÕRENDSZER TISZTITÓ ADALÉK

Az adalék tisztítja az üzemanyagrendszert , a befecskendezõ rendszert és javítja az oktánszámot. Keni és égéstereket és a szelepeket. Megelõzi a szelepek és az injektor szennyezõdését. Csökkenti az oktánszámigényt. Megkönnyíti a hideginditást. Megelõzi a rozsdásodást és a korróziót. Felhasználható az összes benzinüzemû és injektoros motorhoz. 
A katalizátort nem károsítja.

CIKKSZÁM:

  • WNS55965

DIESELADALÉK

Keni a szelepeket és a felsõ hengerrészeket. Tisztitja az üzemanyagrendszert. Megakadályozza a lerakódások képzõdését a motortérben. Karburátor lefagyását megakadályozza. Optimális égést és motorteljesítményt biztosít. Ólmozott és ólmozatlan üzemanyagokhoz is használható.
Nem károsítja a katalizátort.

CIKKSZÁM:

  • WNS65265