loctite

 

WD-40

Rozsdás csavaroknál  Láncfürészen Kerti szerszámokon
A WD-40 néhány perc alatt feloldja a rozsdát ,  korróziót , megkönnyitve igy a csavarok  kilazitását , azok állapotától függetlenül. A WD-40 egy védõréteget hoz létre a láncon megkönnyitve annak mozgását , megtisztitja , leoldja a ragacsos lerakódásokat. A korrózióvédõ réteg igy biztositja a gép hosszú távú müködöképességét. A WD-40-nek köszönhetöen a berozsdásodott , korrodálodott kerti  szerszámok , fünyirógépek, motoros kapák újra könnyen munkába állhatnak.
Ajtópántokon
A WD-40
5 funkció egyetlen
termékben
* megszünteti a nyikorgást
* korróziógátló
* elösegiti a beázott motorok elinditását
* kilazitja a beragadt , berozsdásodott 
  szerkezeteket
* megtisztitja a felületeket
  a rárakódott zsírtól illetve kátránytól
Csapoknál
A WD-40 a nyikorgó konyhaajtók , szekrényajtók , kertkapuk problémáját is pillanatokon belül megoldja. A WD-40 ugyanis olyan kenõanyag , amely anélkül szünteti meg a nemkivánatos hangokat , hogy zsiros vagy ragadós  anyagot hagyna maga után. Amennyiben WD-40-nel kezeli  a  régóta nem használt , vízkõtõl beragadt , beszorult csapokat , azok újra gördülékemy fognak mûködni.
 
Kerékpáron  Fegyvereken Horgászfelszerelésen
Kerékpárláncon , pedálon , sebességváltó szerkezeten , a fék fémrészein használva a WD-40 nemcsak megtisztítja ezeket az alkatrészeket a nehéz zsíroktól , hanem vékony réteggel is bevonja a fém és krómrészeket. Megvédi így azokat a korróziótól , illetve a rozsdásodástól; a WD-40 így válik a kerékpárkarbantartás nélkülözhetetlen eszközévé. Fegyvere karbantartását is végezze WD-40-el! Igy biztositani fogja a fegyver állandó mûködöképességét, a mozgó alkatrészek kenését, tisztaságát és megvédi a szennyezödéstõl. A WD-40 biztositja az orsók problémamentes , egyenletes mûködését, megóvja a fémrészeket a nedvességtõl. Csónakmotorok és a csónak egyéb részeinek karbantartásánál is ajánlott a WD-40 rendszeres használata.
Szerszámokon Elektromos meghajtású motoroknál Elektromos kapcsolószekrénynél
A WD-40 a szerszámok karbantartásának elengedhetetlen eszköze. Kenõanyagként biztosítja a fémrészek kopásmentes müködését , a létrehozott filmréteg pedig megvédi az alkatrészeket a rozsdásodástól és a korróziótól. Beázott motorok gyertyáit , érintkezéseit, elosztófejét  WD-40-el kezelve azok elinditása pár percen belül lehetövé válik. Korrózió vagy beázás által okozott rövidzárlat elháritásában nagy segitséget nyújt a WD-40. Megelözõ eszközként a WD-40 rendszeres használata biztosítani fogja az állandó tisztaságot és a folyamatos müködöképességet.
Motorok elinditásánál Rozsdás részeken Elekrtromos berendezéseken
A WD-40 eltávoltija a nedvességet és nem vezeti az áramot. Elosztófejen vagy beágyazott motoron alkalmazva a WD-40 elõsegíti a motor azonnali elinítását. Nem kell müszaki tudás , csak használjon WD-40 -et és induljon ! A WD-40 áthatol a rozsdán és a korrózión , elõsegitve ezzel a csavarok , kapcsok meglazítását , megkönnyitve így az alkatrészek összerakását , illetve szétszedését. Elektromos érintkezéseken , kapcsolókon, akkumlátorkábeleken használva a WD-40 megóvja azokat a korróziótól és biztosítja tökéletes mûködésüket.
Nyikorgó gépkocsiajtókon Beragadt szerkezeteknél Fém és krómózott felületeken
A WD-40 ajtópántokon használva megszüntet mindenfajta nyikorgást. Megvédi a fémet, és biztositja annak gördülékeny müködését. Használható még az ablaktörlõ , a visszapillantó tükrök , az ülés ,stb... fémalkatrészeinek karban- tartására. Amennyiben egy fémszerkezet rozsda , korrózió vagy egyszerüen piszok miatt beragad , a WD-40 segít annak kiszabaditásában és biztositja a jövõbeni zavartalan müködést. Mindez vonatkozik a zárakra , lakatokra, a karburátor, a kézifék és az ablaktörlõ külömbözõ részeire. Kezelje rendszeressen WD-40-el a gépkocsi összes fém illetve krómózott részét. A kezelés során a WD-40 eltávoltja a piszkot , a lerakodott  zsírt, kátrányt valamint egy korrózióvédõ filmfelületet hoz létre.