Szekszárdi Asztalitenisz Szervező Bizottság hírei

 (A városi csapatbajnokság aktuális eseményei)

 

Menü I:

2017/2018 évi Őszi bajnokság

Versenykiírás Új!

Nevezési lap  Új

Fordulók eredményei

Őszi tabella állása

Egyéni eredmények

Sorsolás

Kereszttábla

Körlevelek 

Őszi ranglista

Párosok eredményei

Őszi végeredmény

Játékra jogosultak névsora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szekszárd Megyei Jogú Város asztalitenisz csapatbajnokságának rövid bemutatása:

Szekszárd asztalitenisz csapatbajnoksága már nagyon régi hagyományokkal rendelkezik. Beindulása a 60-as évek elejére tehető. Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan működik. Ebben a bajnokságban elsősorban a városi intézmények, cégek, valamint a versenysportot már abbahagyó amatőr sportolók vettek, és vesznek részt. A rendszerváltást követően számos állami vállalat megszűnt és ez megszűnéssel fenyegette a bajnokságot. Szerencsére a Városi Sportcsarnok megépítése után néhány sportszerető ember segítségével (Keresztes János igazgató, Petz Róbert a volt Szekszárdi Húsipari RT. Gazdasági igazgatója és Németh István) tovább folytatódhatott a bajnokság. A sportcsarnok otthont adott a sportolni vágyó és az asztaliteniszt kedvelő Szekszárdiak  számára.

Jelenleg is itt rendezzük meg minden évben a bajnokságot, amely nagyon népszerű. Átlagban 70-100 fő nevezése érkezik be a versenybírósághoz. Az utóbbi három évben amióta az új Szervező Bizottság ténykedik, komoly fejlődés és színvonal emelkedés következett be. A városi bajnokság ma már annyira népszerű, hogy nem csak Szekszárdról, hanem a megyéből is érkeznek nevezések. (Pld. Tolna, Paks, Báta, Várdomb, Nagymányok és Sióagárd egy megyén kívüli Dunaszekxső). A jó közösségi szellemre jellemző, hogy 2001-ben rendezett a Szervező Bizottság történetében először évadzáró bankettet, amelynek igen nagy sikere volt. A megjelentek lelkesedésén látszott, hogy ebben a sportágban is van igény az ilyen és hasonló rendezvényekre. A Szervező Bizottság nem csak a CSB-t bonyolítja le, hanem megrendezi minden évben a városi egyéni bajnokságot, és a tizek bajnokságát is. A diákokra gondolva megszervezi a városi középiskolás DC rendszerű CSB-t és az egyéni bajnokságot. A versenyek lebonyolításához szükséges anyagi fedezet jelentős részét Szekszárd Polgármesteri Hivatal biztosítja, amely némi szponzori támogatással egészül ki.

A Szervező Bizottság fontosnak tartja sportágunk népszerűsítését, ezért állandó kapcsolatban van a helyi médiákkal. A Bizottság Elnöke saját költségén Internetes honlapot nyitott, amelyet saját maga folyamatosan frissít, ezzel is biztosítva azt, hogy a világhálón mindig az aktuális híreink jelenjenek meg.

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 

Menü II:

 A 2016/2017. évi bajnokság győztese:

BÁTA KSE !

Fordulók eredményei

Tabella állása

2014/2015 évi egyéni ranglista

Egyéni eredmények

Párosok eredményei

Tavaszi ford. sorsolása

Kereszttábla

Körlevelek 

Ranglista 2017  

2016 évi egyéni amatőr bajnokság versenykiírása

2016 évi Tízek Bajnoksága

2016 évi egyéni bajnokság versenykiírása

  

 

 

 


 

Versenykiírások, és nevezési lap:

Szekszárdi Sportközpont NKft.

 

7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3.

Lev. cím: 7101 Szekszárd Pf. 214.

web cím:http://www.sportcsarnokszekszard.hu

e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu

Tel.:(74) 315-733, Fax: (74)510-161

 

SZEKSZÁRD VÁROS 2017/2018. ÉVI ASZTALITENISZ CSAPATBAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

 

 

 

1./ A verseny célja:

 

A tömegsport és szabadidősport keretén belül versenyzési lehetőség biztosítása az asztalitenisz sportág kedvelőinek a városban működő vállalkozások, intézmények, sportegyesületek között. Egyidejűleg a sportág népszerűsítése, valamint a bajnoki cím eldöntése.

 

 

 

2./ A verseny helye és ideje:

 

Szekszárdi Sportközpont NKft. - Városi Sportcsarnok (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.); sorsolás szerinti időpontokban, hétfő, szerda és csütörtöki napokon. Az első forduló tervezett időpontja: 2017. 09. 11.-vel kezdődő hét. A tavaszi forduló kezdésének várható időpontja: 2018. 01. 08.

 

 

 

3./ A verseny rendezője:

 

Szekszárdi Sportközpont NKft.  Asztalitenisz Szervező Bizottsága

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.; Pf.: 214. Tel.: 74-315-733, Fax:74-510-161

mobil: 06-30/560-5021, e-mail: andanipi@citromail.hu

Főszervező: Sebestyén András

Főszervező helyettes: Márton István

 

 

 

4./ A verseny résztvevői:

 

A versenyen részt vehet minden olyan csapat, akinek a nevezését a Szervező Bizottság elfogadta, és a 12.000 Ft nevezési díjat a Sportcsarnok- Titkárság pénztárába készpénzzel, vagy az

 

OTP 11746005 - 20135977 sz. számlájára átutalással megfizette.

            Befizetési határidő:    2017. szeptember 01.

            Kérjük a csapatokat, hogy a nevezési díjat egy összegben fizessék be!

A csapat tagjaira vonatkozóan:

A korábbi megállapodások értelmében minden csapatban egyszerre két igazolt versenyző szerepelhet az egyéniben fordulónként. Az „utánpótláskorú” csapatok esetében minden játékos lehet igazolt. Rájuk ez a szabály nem vonatkozik!

A 18 év alatti igazolt játékosok mivel utánpótlás korúak, de esetleg nem utánpótlás korú csapatban játszanak, nem számítanak igazolt játékosnak!

Azaz alkothat egy csapatot fordulónként, két felnőtt korú igazolt játékos és egy 18 év alatti utánpótlás korú, igazolt játékos!

Párosban csak egy igazolt versenyző szerepelhet egy nem igazolt, vagy a már említett 18 év alatti igazolt utánpótlás korú játékossal.

Igazolt versenyzőnek az tekinthető, aki az adott bajnoki évadban érvényes MOATSZ játékengedéllyel rendelkezik, függetlenül attól, hogy szerepelt-e versenyeken.

NB III.-nál magasabb szintű bajnokságban szereplő felnőtt korú játékos csak akkor vehet részt a bajnokságban, ha az előző években már játékengedélyt kapott.

Az a játékos, aki a városi bajnokság megkezdésének időpontjában nem volt igazolt versenyző, de a bajnokság alatt a későbbiek folyamán érvényes sportorvosi bejegyzéssel MOATSZ játékengedélyt szerzett, hiába 18 év alatti utánpótlás korú, a felnőtt korú szabályok vonatkoznak rá a bajnokságban.

A nevezési lapon a csapatvezetők kötelesek megjelölni az igazolt versenyzőket.

            Minden új játékos igazolása, illetve nevezése esetén a nevezési laphoz csatolni   kell a lakhely szerinti, területileg illetékes Asztalitenisz Szövetség hivatalos         írásos igazolását a sportolóra vonatkozóan.

 

5./ Versenyszámok:

 

Csapatbajnokság csapatonként három-három versenyző részvételével - nevezéstől függően - női és férfi csoportba sorolással. Amennyiben női csoport nem szervezhető, a női versenyzők játéklehetőséget kapnak a létrejövő bajnokságban.

 

6./ Lebonyolítás rendje:

 

a./ A csapatmérkőzés 9 egyéni és 1 páros mérkőzésből áll.  Mivel minden   mérkőzést le kell játszani, így elérhető döntetlen eredmény is.

b./ A bajnokság kétfordulós őszi/tavaszi csapatbajnokság. A bajnokság rendjét sorsoláskor a benevezett csapatok számától függően határozzuk meg.

c./ Egy csapatból egy mérkőzésen maximum 6 fő versenyezhet, 4 fő az egyéni és 2 fő a páros mérkőzésen. A három egyéni mérkőzésen mindhárom versenyző köteles végigjátszani a 3 x 3 mérkőzést. A párost tetszés szerint, bármelyik, a csapatban nevezett két versenyző játszhatja, de igazolt versenyző csak 1 lehet. Az új elfogadott szabály értelmében a páros és az első három egyéni mérkőzés után az egyéniben 1x 1 fő cserejátékos alkalmazása engedett. Ennek megfelelően az erre rendszeresített jegyzőkönyvet kell használni.

 

d./ A csapatok mérkőzéseiket a sorsolásban megjelölt időpontban a Szekszárdi Városi Sportcsarnokban játszhatják le.

 

e./ A mérkőzéseket a sorsolás szerinti időpontban kell lejátszani, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet. A kiírt versenyidőpont elhalasztását a versenybíróságnak (a mérkőzés időpontját megelőző héten szóban Sebestyén András Tel: 06/30-560-5021 vagy Márton István 06/20-487-8911 telefonon jelezni kell.

            A mérkőzések kezdési időpontja: egységesen 19 00 óra

 

f./ A csapatok a mérkőzés kiírt időpontjától számított, legfeljebb 30 perc időtartamig kell várjanak az ellenfél csapatára. A mérkőzés elkezdhető, ha a késő csapatból 2 fő a mérkőzésen megjelent. A várakozási idő letelte után érkező versenyző csak a soron következő mérkőzést játszhatja le. Amennyiben a hiányzó játékos nem jelenik meg, úgy harmadik embert nem kell beírni a jegyzőkönyvbe.

 

            g./ Ha egy csapat nem jelenik meg a kiírt mérkőzésre, a mérkőzést 10 : 0     arányban a megjelent csapat javára igazolja a szövetség. A távolmaradót egy       büntetőpont levonással sújtja a versenybíróság.

 

h./ A versenybíróság a mérkőzésekre versenybírót nem biztosít, így a mérkőzések levezetését, a labdák, illetve a jegyzőkönyvek biztosítását, a pályaválasztónak sorsolt csapatoknak kell megoldaniuk.

A mérkőzésekről versenyjegyzőkönyvet kell készíteni, melyet a mérkőzés végén mindkét csapatvezető aláírásával hitelesíteni kell, amelyet a sportcsarnok portájára kell leadni.

 

i./ Ha egy csapat  3 büntetőpontot gyűjtött össze, automatikusan kizárásra kerül a bajnokságból.

 

            j./ Óvás:

            A lejátszott mérkőzéssel kapcsolatosan óvást a mérkőzés jegyzőkönyvének            hátoldalán - ismertetve az óvás okát - nyújthatnak be a csapatok. Más   módon

benyújtott óvást a versenybíróság nem fogad el.

           

            k./ Igazolás:

A bajnokságban játékjogosultsága csak a szövetség által igazolt versenyzőnek van. A nevezési lapon bejelentett és a Szövetség által elfogadott versenyzők névsorát a sorsolással egyidejűleg küldjük ki a csapatoknak. A bajnokság ideje alatt a csapatoknak az igazolási szabályok betartásával csak 1 fő játékos igazolására van lehetősége 2017. 12. 31-ig, az ezt követően benyújtott átigazolási kérelmeket a versenybíróság nem fogadja el.

Játékjogosultsága a versenyzőnek a nevezés alapján a Szövetségi körlevélben történő közzétételt követően van. A versenyző benevezését a csapatvezető kizárólag írásban teheti meg a versenyző személyi adatainak bejelentésével, a nevezési lap szerinti adatokkal.  A bajnokság beindulását követően egyik csapatból versenyzőt a másik csapatba nem igazolhatnak, ha a nevezett versenyző a bajnokságban mérkőzésen már szerepelt. Amennyiben egy intézmény, sportegyesület több csapatot kíván indítani, mindegyik csapat önálló csapatként tekintendő, az átigazolási szabály alkalmazása szempontjából is.

 

Figyelem: Azon versenyzők, akik orvosi engedéllyel nem rendelkeznek, csak a saját felelősségükre versenyezhetnek. Minden ebből adódó problémákért a versenybíróság felelősséget nem vállal!

 

7./ Helyezések eldöntése:

 

A bajnokság sorrendjének eldöntése a mérkőzések során összegyűjtött pontok alapján történik.

            Pontazonosság esetén az egymás ellen elért eredmény dönti el a sorrendet.  Amennyiben az egymás elleni eredmény is döntetlen, úgy az egymás ellen   játszott mérkőzés játszmaaránya dönt.

            Egy-egy győztes mérkőzés kettő pontot jelent a győztes csapat számára.      Döntetlen esetén egy-egy pontot szereznek a csapatok.

 

8./ Díjazás

 

            A bajnokságban az 1 - 3. helyezett csapatok oklevelet kapnak.

            Az első helyezett csapat elnyeri a Szervező Bizottság vándorserlegét és annak 2019.          március 31-ig védője lesz.

A vándorserleget az a csapat nyeri el véglegesen, amelyik háromszor egymás után, ill. megszakításokkal, öt alkalommal elnyeri.

           

9./ A verseny lebonyolítása

 

A verseny lebonyolítása során a mérkőzések zavartalan lejátszásához szükséges feltételeket a benevezett csapatoknak kell biztosítani. A díjazással és a terem bérlettel kapcsolatos költségeket a Városi Asztalitenisz Szervező Bizottsága fedezi.

 

10./ Nevezés

 

A mellékelt nevezési lapon a nevezési díj befizetését igazoló okmány másolatával 2017. 09. 01-én 16 00 óráig kérjük a szövetségnek beküldeni. (Szekszárdi Sportközpont NKft Szekszárd, Keselyüsi út 3.) Csak azon csapatok nevezését fogadjuk el, amelyek a nevezési feltételeket hiánytalanul teljesítik!

A szükséges nevezési lap és versenykiírás átvehető a Szekszárdi Sportközpont NKft. – Városi Sportcsarnok, Szervezési iroda.

Munkánk megkönnyítése érdekében kérjük a nevezési lapokat olvashatóan és pontosan kitölteni.

 

11./ Sorsolás

 

2017. szeptember 04.-én hétfőn 1700 -kor a Városi Sportcsarnok I. emeleti tárgyalótermében /Szekszárd, Keselyűsi út 3. sz. alatt / kerül sorra.

            A sorsoláson számítunk a csapatvezetők megjelenésére!

 

12./ Egyéb rendelkezések

 

1./ A mérkőzéseket nagyméretű 40 mm-es, három csillagos régi típusú labdával kell lejátszani (az új labda bevezetése esetén is). Ha mind a két csapat elfogadja az új labda használatát az adott fordulón, akkor természetesen lejátszható a forduló az új labdával is! A szervezőbizottság külön minőséget nem jelöl meg, de a jobb minőségű labdát (joola, nittaku) minden csapat köteles elfogadni.

 

2./ A játszmákat 11 pontig, míg a mérkőzéseket három nyert játszmáig kell játszani.

 

3./ Azoktól a pályaválasztó csapatoktól, akik a jegyzőkönyveket hiányosan és aláírások nélkül küldik be, vagy a megadott határidőn belül nem adják le a jegyzőkönyveket, a versenybíróság minden felszólítás nélkül büntetőpontot fog levonni.

-          első alkalommal 1büntetőpont

-          második alkalommal 2 büntetőpont

-          harmadik alkalommal 3 büntetőpont, amely a bajnokságból való kizárást jelenti.

 

4/ A versenykiírásban nem szabályozott kérdésekben a MOATSZ verseny és          játékszabályai az érvényesek.

 

Kérjük a csapatokat, hogy a versenykiírást alaposan tanulmányozzák, mert annak rendelkezései fontosak, és az egész bajnokság lebonyolítására kihatnak.

 

 

Szekszárd, 2017. augusztus 9.

 

 

Városi Asztalitenisz Szervező bizottság


 

NEVEZÉSI LAP

 

A ______________________________ csapatát benevezzük a Szekszárd Városi Asztalitenisz Szerv. Bizottság. által kiírt 2017/2018. évi városi csapatbajnokságba. A VASZB versenykiírását, határozatait a bajnokság lebonyolításával kapcsolatban csapatunkra nézve kötelezőnek ismerjük el.

 

A csapat intézőjének neve:

A csapat intézőjének telefonszáma:

A versenyen az alábbi versenyzőkkel veszünk részt:

 

Név

Szül. időpont, hely

Anyja neve

Lakcím

1,

 

 

 

 

2,

 

 

 

 

3,

 

 

 

 

4,

 

 

 

 

5,

 

 

 

 

6,

 

 

 

 

Hivatalos értesítést az alábbi e-mail címre kérjük küldeni: _____________________

A bajnokság lebonyolításával kapcsolatos kérelmek, észrevételek:

............................................................................................................................................................................................................................................................................

Szekszárd, 2017. 

 

................................................................                                                                     

csapatvezető

 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 


Őszi forduló eredményei: 2016/2017

I Forduló

II forduló

Báta KSE

-

Fastron AC

7

3

Maxmix

-

MMG AM

2

8

Jako Kft

-

MMG AM

5

5

Báta KSE

-

Alsónána Se

7

3

Maxmix

-

Fáklya SE II.

0

10

Szekszárd AC

-

TMSZSE-I

9

1

Szekszárd AC

-

Alsónána Se

9

1

TMSZSE-II

-

Fáklya SE I.

7

3

TMSZSE-II

-

Kakasd

5

5

Kakasd

-

Jako Kft

9

1

Fáklya SE I.

-

TMSZSE-I

3

7

Yorgos SE

-

Fastron AC

7

3

III Forduló

IV forduló

Alsónána Se

-

Jako Kft

4

6

Kakasd

-

Báta KSE

1

9

MMG AM

-

Báta KSE

3

7

Fáklya SE I.

-

Szekszárd AC

3

7

Fastron AC

-

Maxmix

10

0

Alsónána Se

-

Maxmix

8

2

Fáklya SE II.

-

Yorgos SE

4

MMG AM

-

Yorgos SE

4

6

TMSZSE-I

-

TMSZSE-II

7

3

TMSZSE-I

-

Jako Kft

0

10

Kakasd

-

Szekszárd AC

1

9

Fastron AC

-

Fáklya SE II.

3

7

V Forduló

VI Forduló

Jako Kft

-

Fáklya SE I.

2

8

Fáklya SE I.

-

Báta KSE

2

8

Yorgos SE

-

Alsónána Se

8

2

TMSZSE-II

-

Jako Kft

7

3

Szekszárd AC

-

TMSZSE-II

9

1

TMSZSE-I

-

Maxmix

7

3

Fáklya SE II.

-

MMG AM

9

1

Alsónána Se

-

Fáklya SE II.

2

8

Báta KSE

-

TMSZSE-I

10

0

Kakasd

-

Yorgos SE

2

8

Maxmix

-

Kakasd

0

10

MMG AM

-

Fastron AC

1

9

VII Forduló

VIII Forduló

Báta KSE

-

TMSZSE-II

6

4

Szekszárd AC

-

Báta KSE

4

6

Jako Kft

-

Szekszárd AC

0

10

TMSZSE-II

-

Maxmix

10

0

Maxmix

-

Fáklya SE I.

0

10

Yorgos SE

-

Fáklya SE I.

9

1

Fastron AC

-

Alsónána Se

8

2

Alsónána Se

-

MMG AM

3

7

Yorgos SE

-

TMSZSE-I

9

1

TMSZSE-I

-

Fáklya SE II.

7

3

Fáklya SE II.

-

Kakasd

2

8

Kakasd

-

Fastron AC

6

4

IX Forduló

X Forduló

Báta KSE

-

Jako Kft

8

2

Jako Kft

-

Maxmix

10

0

Maxmix

-

Szekszárd AC

0

10

TMSZSE-II

-

Fáklya SE II.

9

1

Yorgos SE

-

TMSZSE-II

6

4

TMSZSE-I

-

MMG AM

10

0

Fáklya SE II.

-

Fáklya SE I.

4

6

Szekszárd AC

-

Yorgos SE

7

3

Fastron AC

-

TMSZSE-I

5

5

Fáklya SE I.

-

Fastron AC

8

2

MMG AM

-

Kakasd

0

10

Kakasd

-

Alsónána Se

7

3

XI Forduló

XII Forduló

Báta KSE

-

Yorgos SE

7

3

Maxmix

-

Báta KSE

0

10

Jako Kft

-

Fáklya SE II.

6

4

Yorgos SE

-

Jako Kft

10

0

TMSZSE-II

-

MMG AM

7

3

MMG AM

-

Fáklya SE I.

1

9

Fáklya SE I.

-

Alsónána Se

8

2

Fáklya SE II.

-

Szekszárd AC

1

9

TMSZSE-I

-

Kakasd

5

5

TMSZSE-I

-

Alsónána Se

7

3

Szekszárd AC

-

Fastron AC

8

2

Fastron AC

-

TMSZSE-II

0

10

XII Forduló

Fáklya SE II.

-

Báta KSE

2

8

Yorgos SE

-

Maxmix

7

3

Alsónána Se

-

TMSZSE-II

0

10

MMG AM

-

Szekszárd AC

0

10

Fastron AC

-

Jako Kft

5

5

Kakasd

-

Fáklya SE I.

8

2

 

 

 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


A tabella állása:

 

Tabella állása2016/2017Tabella állása 2016/2017 tavaszi

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 (vagy 2000) szükséges. (Az ablak megjelenésekor kattintson a nem gombra.)

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


Egyéni eredmények 2016/2017

Az őszi forduló egyéni eredményeiA tavaszi forduló egyéni eredményei

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 szükséges)

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


  Páros eredmények 2016/2017:

Az őszi forduló páros eredményeiA tavaszi forduló páros eredményei   

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 szükséges)

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 


SORSOLÁS:

 

A versenybíróság az alábbiakban közli 2016/2017. évi Városi Asztalitenisz Csapatbajnokság 

 

őszi fordulójának sorsolását:

 

 

 

Szekszárdi Sportközpont NKft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztalitenisz Szervező Bizottság

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel: 74/315-733 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Yorgos SE

Kizakisz Georgiosz 7100 Szekszárd, Béri Balogh Á. u. 71. Tel: 06/20/957-0515

 

 

 

 

 

2

Maxmix

Pilisi Gábor 7100 Szekszárd, Csokonai u. 13. Tel: 06/30/694-2528

 

 

 

 

 

 

 

3

Báta KSE

Dér János 7149 Báta, József Attila. u. 24. Tel: 06/70/436-3368

 

 

 

 

 

 

 

4

Jako Kft

Heronyányi István 7100 Szekszárd, Zöldkert u. 10. Tel: 06/20/213-8107

 

 

 

 

 

 

 

5

Szekszárd AC

Türei Ferenc  7100 Szekszárd Keselyűsi út. 3. Tel: 06/30/477-0070

 

 

 

 

 

 

 

6

TMSZSE-II

Osztermájer Gáborné  7100 Szekszárd, Alisca u. 24. III/1 Tel: 06/30/629-7878

 

 

 

 

 

 

7

Fáklya SE I.

Sebestyén András 7100 Szekszárd, Honvéd utca. 25. Tel: 06/30/560-5021

 

 

 

 

 

 

 

8

TMSZSE-I

Németh Zoltán  7100 Szekszárd, Előhegy u. 10. Tel: 06/30/396-7134

 

 

 

 

 

 

 

9

Kakasd

Nemes József 7122 Kakasd, Deák F. u. 132. Tel: 06/20/917-7146

 

 

 

 

 

 

 

10

Alsónána Se

Stankovics István 7147 Alsónána, József A u. 3. Tel:06/20/581-8858

 

 

 

 

 

 

 

11

MMG AM

Angyal Sándor  7130 Tolna, Alkotmány u. 93. Tel: 06/30/408-5686

 

 

 

 

 

 

 

12

Fastron AC

Majzik Zsuzsanna  7130 Tolna, Mikszáth K. u. 34. Tel: 06/20/426-7701

 

 

 

 

 

 

 

13

Fáklya SE II.

Balaskó Béla 7100 Szekszárd, Otthon u. 6. Tel: 06/70/708-0077

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 12. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 15. csütörtök

 

 

 

 

 

3

12

Báta KSE

-

Fastron AC

 

 

6

9

TMSZSE-II

-

Kakasd

 

 

 

 

 

4

11

Jako Kft

-

MMG AM

 

 

7

8

Fáklya SE I.

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 14 szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

13

Maxmix

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

Szabad: Yorgos SE

 

 

 

 

 

 

5

10

Szekszárd AC

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 19. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 22. csütörtök

 

 

 

 

 

2

11

Maxmix

-

MMG AM

 

9

4

Kakasd

-

Jako Kft

 

 

 

 

3

10

Báta KSE

-

Alsónána Se

 

 

1

12

Yorgos SE

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 21 szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

8

Szekszárd AC

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

Szabad: Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

6

7

TMSZSE-II

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 26. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 29. csütörtök

 

 

 

 

 

10

4

Alsónána Se

-

Jako Kft

 

 

8

6

TMSZSE-I

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

11

3

MMG AM

-

Báta KSE

 

9

5

Kakasd

-

Szekszárd AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 09. 28 szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

2

Fastron AC

-

Maxmix

 

 

 

 

Szabad: Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

13

1

Fáklya SE II.

-

Yorgos SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 03. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 06. csütörtök

 

 

 

 

 

9

3

Kakasd

-

Báta KSE

 

8

4

TMSZSE-I

-

Jako Kft

 

 

 

 

 

7

5

Fáklya SE I.

-

Szekszárd AC

 

12

13

Fastron AC

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 05. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

2

Alsónána Se

-

Maxmix

 

 

 

Szabad: TMSZSE II.

 

 

 

 

 

 

11

1

MMG AM

-

Yorgos SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 10. Hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 13. csütörtök

 

 

 

 

 

4

7

Jako Kft

-

Fáklya SE I.

 

 

3

8

Báta KSE

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

1

10

Yorgos SE

-

Alsónána Se

 

2

9

Maxmix

-

Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 12. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

6

Szekszárd AC

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

Szabad: Fastron AC

 

 

 

 

 

 

13

11

Fáklya SE II.

-

MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 17. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 20. csütörtök

 

 

 

 

 

7

3

Fáklya SE I.

-

Báta KSE

 

 

9

1

Kakasd

-

Yorgos SE

 

 

 

 

 

6

4

TMSZSE-II

-

Jako Kft

 

 

11

12

MMG AM

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 19. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

2

TMSZSE-I

-

Maxmix

 

 

 

 

Szabad: Szekszárd AC

 

 

 

 

 

 

10

13

Alsónána Se

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 24. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 27. csütörtök

 

 

 

 

 

3

6

Báta KSE

-

TMSZSE-II

 

 

1

8

Yorgos SE

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

4

5

Jako Kft

-

Szekszárd AC

 

13

9

Fáklya SE II.

 

Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 10. 26. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

7

Maxmix

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

Szabad: MMG AM

 

 

 

 

 

 

12

10

Fastron AC

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 07. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 10. csütörtök

 

 

 

 

 

5

3

Szekszárd AC

-

Báta KSE

 

8

13

TMSZSE-I

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

6

2

TMSZSE-II

-

Maxmix

 

 

9

12

Kakasd

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 09. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

7

Yorgos SE

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

Szabad: Jako Kft

 

 

 

 

 

 

 

10

11

Alsónána Se

-

MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IX. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 14. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 17. csütörtök

 

 

 

 

 

3

4

Báta KSE

-

Jako Kft

 

 

12

8

Fastron AC

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

2

5

Maxmix

-

Szekszárd AC

 

11

9

MMG AM

-

Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 16. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

6

Yorgos SE

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

Szabad: Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

13

7

Fáklya SE II.

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 21. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 24. csütörtök

 

 

 

 

 

4

2

Jako Kft

-

Maxmix

 

7

12

Fáklya SE I.

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

6

13

TMSZSE-II

-

Fáklya SE II.

 

 

9

10

Kakasd

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 23. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

11

TMSZSE-I

-

MMG AM

 

 

 

 

Szabad: Báta KSE

 

 

 

 

 

 

5

1

Szekszárd AC

-

Yorgos SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XI. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 28. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 01. csütörtök

 

 

 

 

 

3

1

Báta KSE

-

Yorgos SE

 

 

8

9

TMSZSE-I

-

Kakasd

 

 

 

 

4

13

Jako Kft

-

Fáklya SE II.

 

 

5

12

Szekszárd AC

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 11. 30. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

11

TMSZSE-II

-

MMG AM

 

 

 

 

Szabad: Maxmix

 

 

 

 

 

 

 

7

10

Fáklya SE I.

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 05. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 08. csütörtök

 

 

 

 

 

2

3

Maxmix

-

Báta KSE

 

 

8

10

TMSZSE-I

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

1

4

Yorgos SE

-

Jako Kft

 

 

12

6

Fastron AC

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 07. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11

7

MMG AM

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

Szabad: Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

13

5

Fáklya SE II.

-

Szekszárd AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XIII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 12. hétfő

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 15. csütörtök

 

 

 

 

 

13

3

Fáklya SE II.

-

Báta KSE

 

 

12

4

Fastron AC

-

Jako Kft

 

 

 

 

 

1

2

Yorgos SE

-

Maxmix

 

 

9

7

Kakasd

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016. 12. 14. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

6

Alsónána Se

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

Szabad:TMSZSE I.

 

 

 

 

 

 

11

5

MMG AM

-

Szekszárd AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzéseket a kiírt időpontban a Városi Sportcsarnokban kell lejátszani,  a versenykiírásnak megfelelően.                                               A versenyjegyzőkönyveket a korábbi gyakorlat szerint a sportcsarnok portáján kérjük leadni, a mérkőzést követően. 

 

 

 

 

Utolsó leadási határidő: péntek 1830

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdési időpont egységesen 19.00 óra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szekszárd AC mérkőzési 18.30-kor kezdődnek az időpontot előtte az egyeztetni kell a csapatoknak!