Szekszárdi Asztalitenisz Szervező Bizottság hírei

 (A városi csapatbajnokság aktuális eseményei)

 

 

Menü I:

2017/2018 évi Őszi bajnokság győztese:

BÁTA KSE

Versenykiírás

Nevezési lap  

Fordulók eredményei

Őszi tabella állása  

Egyéni eredmények

Sorsolás

Kereszttábla

Körlevelek 

Őszi ranglista

Párosok eredményei

Őszi végeredmény

Játékra jogosultak névsora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szekszárd Megyei Jogú Város asztalitenisz csapatbajnokságának rövid bemutatása:

Szekszárd asztalitenisz csapatbajnoksága már nagyon régi hagyományokkal rendelkezik. Beindulása a 60-as évek elejére tehető. Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan működik. Ebben a bajnokságban elsősorban a városi intézmények, cégek, valamint a versenysportot már abbahagyó amatőr sportolók vettek, és vesznek részt. A rendszerváltást követően számos állami vállalat megszűnt és ez megszűnéssel fenyegette a bajnokságot. Szerencsére a Városi Sportcsarnok megépítése után néhány sportszerető ember segítségével (Keresztes János igazgató, Petz Róbert a volt Szekszárdi Húsipari RT. Gazdasági igazgatója és Németh István) tovább folytatódhatott a bajnokság. A sportcsarnok otthont adott a sportolni vágyó és az asztaliteniszt kedvelő Szekszárdiak  számára.

Jelenleg is itt rendezzük meg minden évben a bajnokságot, amely nagyon népszerű. Átlagban 70-100 fő nevezése érkezik be a versenybírósághoz. Az utóbbi három évben amióta az új Szervező Bizottság ténykedik, komoly fejlődés és színvonal emelkedés következett be. A városi bajnokság ma már annyira népszerű, hogy nem csak Szekszárdról, hanem a megyéből is érkeznek nevezések. (Pld. Tolna, Paks, Báta, Várdomb, Nagymányok és Sióagárd egy megyén kívüli Dunaszekxső). A jó közösségi szellemre jellemző, hogy 2001-ben rendezett a Szervező Bizottság történetében először évadzáró bankettet, amelynek igen nagy sikere volt. A megjelentek lelkesedésén látszott, hogy ebben a sportágban is van igény az ilyen és hasonló rendezvényekre. A Szervező Bizottság nem csak a CSB-t bonyolítja le, hanem megrendezi minden évben a városi egyéni bajnokságot, és a tizek bajnokságát is. A diákokra gondolva megszervezi a városi középiskolás DC rendszerű CSB-t és az egyéni bajnokságot. A versenyek lebonyolításához szükséges anyagi fedezet jelentős részét Szekszárd Polgármesteri Hivatal biztosítja, amely némi szponzori támogatással egészül ki.

A Szervező Bizottság fontosnak tartja sportágunk népszerűsítését, ezért állandó kapcsolatban van a helyi médiákkal. A Bizottság Elnöke saját költségén Internetes honlapot nyitott, amelyet saját maga folyamatosan frissít, ezzel is biztosítva azt, hogy a világhálón mindig az aktuális híreink jelenjenek meg.

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 

Menü II:

A 2017/2018. évi bajnokság győztese:

Báta KSE

Fordulók eredményei Új!

Tabella állása ÚJ!

Egyéni eredmények ÚJ!

Párosok eredményei Új!

Tavaszi ford. sorsolása

Kereszttábla  ÚJ!

Körlevelek 

Ranglista 2017  

2016 évi egyéni amatőr bajnokság versenykiírása

2016 évi Tízek Bajnoksága

2016 évi egyéni bajnokság versenykiírása

  

 

 

 


 

Versenykiírások, és nevezési lap:

Szekszárdi Sportközpont NKft.

 

7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3.

Lev. cím: 7101 Szekszárd Pf. 214.

web cím:http://www.sportcsarnokszekszard.hu

e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu

Tel.:(74) 315-733, Fax: (74)510-161

 

SZEKSZÁRD VÁROS 2017/2018. ÉVI ASZTALITENISZ CSAPATBAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

 

 

 

1./ A verseny célja:

 

A tömegsport és szabadidősport keretén belül versenyzési lehetőség biztosítása az asztalitenisz sportág kedvelőinek a városban működő vállalkozások, intézmények, sportegyesületek között. Egyidejűleg a sportág népszerűsítése, valamint a bajnoki cím eldöntése.

 

 

 

2./ A verseny helye és ideje:

 

Szekszárdi Sportközpont NKft. - Városi Sportcsarnok (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.); sorsolás szerinti időpontokban, hétfő, szerda és csütörtöki napokon. Az első forduló tervezett időpontja: 2017. 09. 11.-vel kezdődő hét. A tavaszi forduló kezdésének várható időpontja: 2018. 01. 08.

 

 

 

3./ A verseny rendezője:

 

Szekszárdi Sportközpont NKft.  Asztalitenisz Szervező Bizottsága

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.; Pf.: 214. Tel.: 74-315-733, Fax:74-510-161

mobil: 06-30/560-5021, e-mail: andanipi@citromail.hu

Főszervező: Sebestyén András

Főszervező helyettes: Márton István

 

 

 

4./ A verseny résztvevői:

 

A versenyen részt vehet minden olyan csapat, akinek a nevezését a Szervező Bizottság elfogadta, és a 12.000 Ft nevezési díjat a Sportcsarnok- Titkárság pénztárába készpénzzel, vagy az

 

OTP 11746005 - 20135977 sz. számlájára átutalással megfizette.

            Befizetési határidő:    2017. szeptember 01.

            Kérjük a csapatokat, hogy a nevezési díjat egy összegben fizessék be!

A csapat tagjaira vonatkozóan:

A korábbi megállapodások értelmében minden csapatban egyszerre két igazolt versenyző szerepelhet az egyéniben fordulónként. Az „utánpótláskorú” csapatok esetében minden játékos lehet igazolt. Rájuk ez a szabály nem vonatkozik!

A 18 év alatti igazolt játékosok mivel utánpótlás korúak, de esetleg nem utánpótlás korú csapatban játszanak, nem számítanak igazolt játékosnak!

Azaz alkothat egy csapatot fordulónként, két felnőtt korú igazolt játékos és egy 18 év alatti utánpótlás korú, igazolt játékos!

Párosban csak egy igazolt versenyző szerepelhet egy nem igazolt, vagy a már említett 18 év alatti igazolt utánpótlás korú játékossal.

Igazolt versenyzőnek az tekinthető, aki az adott bajnoki évadban érvényes MOATSZ játékengedéllyel rendelkezik, függetlenül attól, hogy szerepelt-e versenyeken.

NB III.-nál magasabb szintű bajnokságban szereplő felnőtt korú játékos csak akkor vehet részt a bajnokságban, ha az előző években már játékengedélyt kapott.

Az a játékos, aki a városi bajnokság megkezdésének időpontjában nem volt igazolt versenyző, de a bajnokság alatt a későbbiek folyamán érvényes sportorvosi bejegyzéssel MOATSZ játékengedélyt szerzett, hiába 18 év alatti utánpótlás korú, a felnőtt korú szabályok vonatkoznak rá a bajnokságban.

A nevezési lapon a csapatvezetők kötelesek megjelölni az igazolt versenyzőket.

            Minden új játékos igazolása, illetve nevezése esetén a nevezési laphoz csatolni   kell a lakhely szerinti, területileg illetékes Asztalitenisz Szövetség hivatalos         írásos igazolását a sportolóra vonatkozóan.

 

5./ Versenyszámok:

 

Csapatbajnokság csapatonként három-három versenyző részvételével - nevezéstől függően - női és férfi csoportba sorolással. Amennyiben női csoport nem szervezhető, a női versenyzők játéklehetőséget kapnak a létrejövő bajnokságban.

 

6./ Lebonyolítás rendje:

 

a./ A csapatmérkőzés 9 egyéni és 1 páros mérkőzésből áll.  Mivel minden   mérkőzést le kell játszani, így elérhető döntetlen eredmény is.

b./ A bajnokság kétfordulós őszi/tavaszi csapatbajnokság. A bajnokság rendjét sorsoláskor a benevezett csapatok számától függően határozzuk meg.

c./ Egy csapatból egy mérkőzésen maximum 6 fő versenyezhet, 4 fő az egyéni és 2 fő a páros mérkőzésen. A három egyéni mérkőzésen mindhárom versenyző köteles végigjátszani a 3 x 3 mérkőzést. A párost tetszés szerint, bármelyik, a csapatban nevezett két versenyző játszhatja, de igazolt versenyző csak 1 lehet. Az új elfogadott szabály értelmében a páros és az első három egyéni mérkőzés után az egyéniben 1x 1 fő cserejátékos alkalmazása engedett. Ennek megfelelően az erre rendszeresített jegyzőkönyvet kell használni.

 

d./ A csapatok mérkőzéseiket a sorsolásban megjelölt időpontban a Szekszárdi Városi Sportcsarnokban játszhatják le.

 

e./ A mérkőzéseket a sorsolás szerinti időpontban kell lejátszani, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet. A kiírt versenyidőpont elhalasztását a versenybíróságnak (a mérkőzés időpontját megelőző héten szóban Sebestyén András Tel: 06/30-560-5021 vagy Márton István 06/20-487-8911 telefonon jelezni kell.

            A mérkőzések kezdési időpontja: egységesen 19 00 óra

 

f./ A csapatok a mérkőzés kiírt időpontjától számított, legfeljebb 30 perc időtartamig kell várjanak az ellenfél csapatára. A mérkőzés elkezdhető, ha a késő csapatból 2 fő a mérkőzésen megjelent. A várakozási idő letelte után érkező versenyző csak a soron következő mérkőzést játszhatja le. Amennyiben a hiányzó játékos nem jelenik meg, úgy harmadik embert nem kell beírni a jegyzőkönyvbe.

 

            g./ Ha egy csapat nem jelenik meg a kiírt mérkőzésre, a mérkőzést 10 : 0     arányban a megjelent csapat javára igazolja a szövetség. A távolmaradót egy        büntetőpont levonással sújtja a versenybíróság.

 

h./ A versenybíróság a mérkőzésekre versenybírót nem biztosít, így a mérkőzések levezetését, a labdák, illetve a jegyzőkönyvek biztosítását, a pályaválasztónak sorsolt csapatoknak kell megoldaniuk.

A mérkőzésekről versenyjegyzőkönyvet kell készíteni, melyet a mérkőzés végén mindkét csapatvezető aláírásával hitelesíteni kell, amelyet a sportcsarnok portájára kell leadni.

 

i./ Ha egy csapat  3 büntetőpontot gyűjtött össze, automatikusan kizárásra kerül a bajnokságból.

 

            j./ Óvás:

            A lejátszott mérkőzéssel kapcsolatosan óvást a mérkőzés jegyzőkönyvének            hátoldalán - ismertetve az óvás okát - nyújthatnak be a csapatok. Más          módon

benyújtott óvást a versenybíróság nem fogad el.

           

            k./ Igazolás:

A bajnokságban játékjogosultsága csak a szövetség által igazolt versenyzőnek van. A nevezési lapon bejelentett és a Szövetség által elfogadott versenyzők névsorát a sorsolással egyidejűleg küldjük ki a csapatoknak. A bajnokság ideje alatt a csapatoknak az igazolási szabályok betartásával csak 1 fő játékos igazolására van lehetősége 2017. 12. 31-ig, az ezt követően benyújtott átigazolási kérelmeket a versenybíróság nem fogadja el.

Játékjogosultsága a versenyzőnek a nevezés alapján a Szövetségi körlevélben történő közzétételt követően van. A versenyző benevezését a csapatvezető kizárólag írásban teheti meg a versenyző személyi adatainak bejelentésével, a nevezési lap szerinti adatokkal.  A bajnokság beindulását követően egyik csapatból versenyzőt a másik csapatba nem igazolhatnak, ha a nevezett versenyző a bajnokságban mérkőzésen már szerepelt. Amennyiben egy intézmény, sportegyesület több csapatot kíván indítani, mindegyik csapat önálló csapatként tekintendő, az átigazolási szabály alkalmazása szempontjából is.

 

Figyelem: Azon versenyzők, akik orvosi engedéllyel nem rendelkeznek, csak a saját felelősségükre versenyezhetnek. Minden ebből adódó problémákért a versenybíróság felelősséget nem vállal!

 

7./ Helyezések eldöntése:

 

A bajnokság sorrendjének eldöntése a mérkőzések során összegyűjtött pontok alapján történik.

            Pontazonosság esetén az egymás ellen elért eredmény dönti el a sorrendet.  Amennyiben az egymás elleni eredmény is döntetlen, úgy az egymás ellen   játszott mérkőzés játszmaaránya dönt.

            Egy-egy győztes mérkőzés kettő pontot jelent a győztes csapat számára.      Döntetlen esetén egy-egy pontot szereznek a csapatok.

 

8./ Díjazás

 

            A bajnokságban az 1 - 3. helyezett csapatok oklevelet kapnak.

            Az első helyezett csapat elnyeri a Szervező Bizottság vándorserlegét és annak 2019.          március 31-ig védője lesz.

A vándorserleget az a csapat nyeri el véglegesen, amelyik háromszor egymás után, ill. megszakításokkal, öt alkalommal elnyeri.

           

9./ A verseny lebonyolítása

 

A verseny lebonyolítása során a mérkőzések zavartalan lejátszásához szükséges feltételeket a benevezett csapatoknak kell biztosítani. A díjazással és a terem bérlettel kapcsolatos költségeket a Városi Asztalitenisz Szervező Bizottsága fedezi.

 

10./ Nevezés

 

A mellékelt nevezési lapon a nevezési díj befizetését igazoló okmány másolatával 2017. 09. 01-én 16 00 óráig kérjük a szövetségnek beküldeni. (Szekszárdi Sportközpont NKft Szekszárd, Keselyüsi út 3.) Csak azon csapatok nevezését fogadjuk el, amelyek a nevezési feltételeket hiánytalanul teljesítik!

A szükséges nevezési lap és versenykiírás átvehető a Szekszárdi Sportközpont NKft. – Városi Sportcsarnok, Szervezési iroda.

Munkánk megkönnyítése érdekében kérjük a nevezési lapokat olvashatóan és pontosan kitölteni.

 

11./ Sorsolás

 

2017. szeptember 04.-én hétfőn 1700 -kor a Városi Sportcsarnok I. emeleti tárgyalótermében /Szekszárd, Keselyűsi út 3. sz. alatt / kerül sorra.

            A sorsoláson számítunk a csapatvezetők megjelenésére!

 

12./ Egyéb rendelkezések

 

1./ A mérkőzéseket nagyméretű 40 mm-es, három csillagos régi típusú labdával kell lejátszani (az új labda bevezetése esetén is). Ha mind a két csapat elfogadja az új labda használatát az adott fordulón, akkor természetesen lejátszható a forduló az új labdával is! A szervezőbizottság külön minőséget nem jelöl meg, de a jobb minőségű labdát (joola, nittaku) minden csapat köteles elfogadni.

 

2./ A játszmákat 11 pontig, míg a mérkőzéseket három nyert játszmáig kell játszani.

 

3./ Azoktól a pályaválasztó csapatoktól, akik a jegyzőkönyveket hiányosan és aláírások nélkül küldik be, vagy a megadott határidőn belül nem adják le a jegyzőkönyveket, a versenybíróság minden felszólítás nélkül büntetőpontot fog levonni.

-          első alkalommal 1büntetőpont

-          második alkalommal 2 büntetőpont

-          harmadik alkalommal 3 büntetőpont, amely a bajnokságból való kizárást jelenti.

 

4/ A versenykiírásban nem szabályozott kérdésekben a MOATSZ verseny és          játékszabályai az érvényesek.

 

Kérjük a csapatokat, hogy a versenykiírást alaposan tanulmányozzák, mert annak rendelkezései fontosak, és az egész bajnokság lebonyolítására kihatnak.

 

 

Szekszárd, 2017. augusztus 9.

 

 

Városi Asztalitenisz Szervező bizottság


 

NEVEZÉSI LAP

 

A ______________________________ csapatát benevezzük a Szekszárd Városi Asztalitenisz Szerv. Bizottság. által kiírt 2017/2018. évi városi csapatbajnokságba. A VASZB versenykiírását, határozatait a bajnokság lebonyolításával kapcsolatban csapatunkra nézve kötelezőnek ismerjük el.

 

A csapat intézőjének neve:

A csapat intézőjének telefonszáma:

A versenyen az alábbi versenyzőkkel veszünk részt:

 

Név

Szül. időpont, hely

Anyja neve

Lakcím

1,

 

 

 

 

2,

 

 

 

 

3,

 

 

 

 

4,

 

 

 

 

5,

 

 

 

 

6,

 

 

 

 

Hivatalos értesítést az alábbi e-mail címre kérjük küldeni: _____________________

A bajnokság lebonyolításával kapcsolatos kérelmek, észrevételek:

............................................................................................................................................................................................................................................................................

Szekszárd, 2017. 

 

................................................................                                                                     

csapatvezető

 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 


Őszi forduló eredményei: 2017/2018

I Forduló

II forduló

Fáklya SE I.

-

Fáklya SE II.

7

3

Kakasd

-

TMSZSE-II

5

5

TMSZSE-I

-

TMSZSE-II

4

6

Fáklya SE I.

-

Alsónána Se

8

2

Báta KSE

-

Alsónána Se

10

0

TMSZSE-I

-

Jako Kft

9

1

Bonyhádi Fiúk

-

Jako Kft

2

8

Báta KSE

-

MMG AM

10

0

Fastron AC

-

MMG AM

7

3

Bonyhádi Fiúk

-

Fastron AC

3

7

III Forduló

IV forduló

MMG AM

-

Bonyhádi Fiúk

3

7

Fastron AC

-

Báta KSE

0

10

Jako Kft

-

Báta KSE

2

8

MMG AM

-

TMSZSE-I

0

10

Alsónána Se

-

TMSZSE-I

5

5

Jako Kft

-

Fáklya SE I.

3

7

TMSZSE-II

-

Fáklya SE I.

6

4

Alsónána Se

-

Kakasd

1

9

Fáklya SE II.

-

Kakasd

TMSZSE-II

-

Fáklya SE II.

10

0

V Forduló

VI Forduló

Kakasd

-

Jako Kft

2

8

Bonyhádi Fiúk

-

TMSZSE-I

3

7

Fáklya SE I.

-

MMG AM

9

1

Fastron AC

-

Fáklya SE I.

1

9

TMSZSE-I

-

Fastron AC

10

0

MMG AM

-

Kakasd

1

9

Báta KSE

-

Bonyhádi Fiúk

7

3

Jako Kft

-

Fáklya SE II.

3

7

Fáklya SE II.

-

Alsónána Se

3

7

Alsónána Se

-

TMSZSE-II

4

6

VII Forduló

VIII Forduló

Báta KSE

-

Fáklya SE I.

9

1

TMSZSE-I

-

Kakasd

0

10

Bonyhádi Fiúk

-

Kakasd

1

9

Báta KSE

-

Fáklya SE II.

10

0

Fastron AC

-

Fáklya SE II.

3

7

Bonyhádi Fiúk

-

TMSZSE-II

1

9

MMG AM

-

TMSZSE-II

0

10

Fastron AC

-

Alsónána Se

5

5

Jako Kft

-

Alsónána Se

5

5

MMG AM

-

Jako Kft

1

9

IX Forduló

X Forduló

Kakasd

-

Fastron AC

8

2

Kakasd

-

Báta KSE

1

9

Fáklya SE I.

-

Bonyhádi Fiúk

9

1

Fáklya SE I.

-

TMSZSE-I

6

4

TMSZSE-I

-

Báta KSE

1

9

Alsónána Se

-

MMG AM

9

1

TMSZSE-II

-

Jako Kft

8

2

TMSZSE-II

-

Fastron AC

10

0

Fáklya SE II.

-

MMG AM

5

5

Fáklya SE II.

-

Bonyhádi Fiúk

8

2

XI Forduló

Kakasd

-

Fáklya SE I.

9

1

Jako Kft

-

Fastron AC

8

2

Alsónána Se

-

Bonyhádi Fiúk

8

2

TMSZSE-II

-

Báta KSE

1

9

Fáklya SE II.

-

TMSZSE-I

4

6

 

 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


A tabella állása:

 

Tabella állása2017/2018Tabella állása 2017/2018 tavaszi

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 (vagy 2000) szükséges. (Az ablak megjelenésekor kattintson a nem gombra.)

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


Egyéni eredmények 2017/2018

Az őszi forduló egyéni eredményeiA tavaszi forduló egyéni eredményei

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 szükséges)

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


  Páros eredmények 2017/2018:

Az őszi forduló páros eredményeiA tavaszi forduló páros eredményei   

 (Az eredmények megtekintéséhez Excel 97 szükséges)

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 


SORSOLÁS:

 

A versenybíróság az alábbiakban közli 2017/2018. évi Városi Asztalitenisz Csapatbajnokság 

 

őszi fordulójának sorsolását:

 

 

 

Szekszárdi Sportközpont NKft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztalitenisz Szervező Bizottság

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tel: 74/315-733 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Kakasd

Nemes József 7122 Kakasd, Deák F. u. 132. Tel: 06/20/917-7146

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Fáklya SE I.

Sebestyén András 7100 Szekszárd, Honvéd utca. 25. Tel: 06/30/560-5021

 

 

 

 

 

 

 

 

3

TMSZSE-I

Németh Zoltán  7100 Szekszárd, Előhegy u. 10. Tel: 06/30/396-7134

 

 

 

 

 

 

 

 

4

Báta KSE

Dér János 7149 Báta, József Attila. u. 24. Tel: 06/70/436-3368

 

 

 

 

 

 

 

 

5

Bonyhádi Fiúk

Komáromi Tibor  7150 Bonyhád Madách út. 6. Tel: 06/30/948-0585

 

 

 

 

 

 

 

 

6

Fastron AC

Majzik Zsuzsanna  7130 Tolna, Mikszáth K. u. 34. Tel: 06/20/426-7701

 

 

 

 

 

 

 

 

7

MMG AM

Angyal Sándor  7130 Tolna, Alkotmány u. 93. Tel: 06/30/408-5686

 

 

 

 

 

 

 

 

8

Jako Kft

Heronyányi István 7100 Szekszárd, Zöldkert u. 10. Tel: 06/20/213-8107

 

 

 

 

 

 

 

 

9

Alsónána Se

Kocsis János 7140 Bátaszék Parksétány 5/3. Tel:06/30/664-4676

 

 

 

 

 

 

 

 

10

TMSZSE-II

Osztermájer Gáborné  7100 Szekszárd, Alisca u. 24. III/1 Tel: 06/30/629-7878

 

 

 

 

 

 

 

11

Fáklya SE II.

Balaskó Béla 7100 Szekszárd, Otthon u. 6. Tel: 06/70/708-0077

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 18. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 21. csütörtök

 

 

 

 

 

 

2

11

Fáklya SE I.

-

Fáklya SE II.

 

 

3

10

TMSZSE-I

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

8

Bonyhádi Fiúk

-

Jako Kft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 20. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

9

Báta KSE

-

Alsónána Se

 

 

 

 

Szabad: Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

6

7

Fastron AC

-

MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 25. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 28. csütörtök

 

 

 

 

 

 

4

7

Báta KSE

-

MMG AM

 

5

6

Bonyhádi Fiúk

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

8

TMSZSE-I

-

Jako Kft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 09. 27. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

10

Kakasd

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

Szabad: Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

 

2

9

Fáklya SE I.

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 02. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 05. csütörtök

 

 

 

 

 

 

8

4

Jako Kft

-

Báta KSE

 

 

7

5

MMG AM

-

Bonyhádi Fiúk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9

3

Alsónána Se

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 04. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

2

TMSZSE-II

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

Szabad: Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

11

1

Fáklya SE II.

-

Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 09. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 12. csütörtök

 

 

 

 

 

 

6

4

Fastron AC

-

Báta KSE

 

10

11

TMSZSE-II

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

8

2

Jako Kft

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 11. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

3

MMG AM

-

TMSZSE-I

 

 

 

Szabad: Bonyhádi Fiúk

 

 

 

 

 

 

9

1

Alsónána Se

-

Kakasd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 16. Hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 19. csütörtök

 

 

 

 

 

 

1

8

Kakasd

-

Jako Kft

 

 

3

6

TMSZSE-I

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

4

5

Báta KSE

-

Bonyhádi Fiúk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 10. 18. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

7

Fáklya SE I.

-

MMG AM

 

 

 

 

Szabad: TMSZSE II.

 

 

 

 

 

 

 

11

9

Fáklya SE II.

-

Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 06. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 09. csütörtök

 

 

 

 

 

 

8

11

Jako Kft

-

Fáklya SE II.

 

 

5

3

Bonyhádi Fiúk

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

2

Fastron AC

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 08. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

1

MMG AM

-

Kakasd

 

 

 

 

Szabad: Báta KSE

 

 

 

 

 

 

 

9

10

Alsónána Se

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 13. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 16. csütörtök

 

 

 

 

 

 

4

2

Báta KSE

-

Fáklya SE I.

 

 

6

11

Fastron AC

-

Fáklya SE II.

 

 

 

 

 

 

8

9

Jako Kft

-

Alsónána Se

 

 

7

10

MMG AM

 

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 15. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

1

Bonyhádi Fiúk

-

Kakasd

 

 

 

 

Szabad: TMSZSE I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIII. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 20. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 23. csütörtök

 

 

 

 

 

 

4

11

Báta KSE

-

Fáklya SE II.

 

3

1

TMSZSE-I

-

Kakasd

 

 

 

 

 

 

7

8

MMG AM

-

Jako Kft

 

 

5

10

Bonyhádi Fiúk

-

TMSZSE-II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 22. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

9

Fastron AC

-

Alsónána Se

 

 

 

 

Szabad: Fáklya Se I.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IX. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 27. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 30. csütörtök

 

 

 

 

 

 

3

4

TMSZSE-I

-

Báta KSE

 

 

2

5

Fáklya SE I.

-

Bonyhádi Fiúk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

8

TMSZSE-II

-

Jako Kft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 11. 29. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

6

Kakasd

-

Fastron AC

 

 

 

 

Szabad: Alsónána Se

 

 

 

 

 

 

 

11

7

Fáklya SE II.

-

MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 04. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 07. csütörtök

 

 

 

 

 

 

11

5

Fáklya SE II.

-

Bonyhádi Fiúk

 

2

3

Fáklya SE I.

-

TMSZSE-I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

6

TMSZSE-II

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 06. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

4

Kakasd

-

Báta KSE

 

 

 

 

Szabad: Jako Kft

 

 

 

 

 

 

 

 

9

7

Alsónána Se

-

MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XI. FORDULÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 11. hétfő

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 14. csütörtök

 

 

 

 

 

 

11

3

Fáklya SE II.

-

TMSZSE-I

 

 

8

6

Jako Kft

-

Fastron AC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10

4

TMSZSE-II

-

Báta KSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017. 12. 13. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

2

Kakasd

-

Fáklya SE I.

 

 

 

 

Szabad: MMG AM

 

 

 

 

 

 

 

9

5

Alsónána Se

-

Bonyhádi Fiúk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzéseket a kiírt időpontban a Városi Sportcsarnokban kell lejátszani,  a versenykiírásnak megfelelően.                                                versenyjegyzőkönyveket a korábbi gyakorlat szerint a sportcsarnok portáján kérjük leadni, a mérkőzést követően. 

 

 

 

 

 

Utolsó leadási határidő: péntek 1830

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdési időpont egységesen 19.00 óra

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fastron AC mérkőzési lehetőség szerint 18.30-kor kezdődnek az időpontot előtte az egyeztetni kell a csapatoknak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szekszárd, 2017. szeptember 06.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredményes és sportszerű mérkőzéseket kíván:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Versenybíróság

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre


Kereszttábla:

 Tavaszi kereszttábla

(A fájl megtekintéséhez Excel 97 (vagy 2000) program szükséges.)

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

  


2017/2018 évi őszi bajnokság körlevelei: 

1. sz. körlevél2. sz. körlevél3. sz. körlevél4. sz. körlevél5. sz. körlevél6. sz. körlevél

7. sz. körlevél8. sz. körlevél9. sz. körlevél10.sz.körlevél

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre

 

2017/2018 évi tavaszi bajnokság körlevelei: 

9. sz. körlevél10. sz. körlevél13. sz. körlevél14. sz. körlevél

15. sz. körlevél16. sz. körlevél 

 

Vissza az elejéreVissza a főmenüre